Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 180
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,315
Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

badi'k kuluçka yumurtasını çatlattı.
22 mart Öğleden sonra çalışmaları ile,kullanma suyunda düşündüğüm 12 volt pompa ve musluğunu da görselleyim dedim.

jumper 005.jpg

jumper 005a.jpg

jumper 005b.jpg

jumper 006.jpg

jumper 007.jpg

Etiketler

badi'k görselleri ile ileti tarihleri artık sık sık çakışacak.
Hele çatlayan yumurtadan önce kafayı sonra gövdeyi 1/2 dakikada çıkardıkdan sonra;sağlıklı olduğunda gramaj yükselecek, gözleri kulaç çekmek için badi'k lerle birlikte suyu keşfedecekler.

Gezenbilir dostlarımızın düşünce ve tercihlerine güveniyor ve ikilem içinde kaldığımız sorumuzu kamu oyumuzla paylaşmek için Halk Oyuna sunuyoruz.

Badi'k de kullanılan kavak kontraplak iki yüzlü lamine edilmişti.Bir yüzü mavi diğer yüzü açık krem rengi lamine yapıldı.

badi'k in halk oyuna sunduğu sorusu aşağıda,

Soru:Görsellerde mutfak ve bazalar da mavi renk hakim olarak kullanılmış.
Sizce; mutfak, kapak ve çekmeceleri, mavi mi yoksa açık krem rengi mi olmalı?

Refarandum sonuçları 30 Mart 2013 Cumartesi saat 13 de Gezenbilir dostları ile paylaşılacaktır.

jumper 008.jpg

jumper 009.jpg

jumper 019.jpg

jumper 020.jpg

numan33' Alıntı:

Demokrasilerde bir oy oydur.Demokrasi sandığında ilk oyu kullanan siz oldunuz!
badi'k in kararsızlığını gidermekte yardımcı oldunuz.
Çoğunluk ne söyler hangi oyu kullanır,sonuçlar gösterecek.
Teşekkür ederiz.

Hocam, isterseniz kremin seçilmesinin kesin olacağı şekilde "Torba Referandum" da yapabiliriz :smiley:

numan33' Alıntı:
Hocam, isterseniz kremin seçilmesinin kesin olacağı şekilde "Torba Referandum" da yapabiliriz :smiley:
Hocanın kafasında mavi zaten netleşmiş. Cevap soruda.Boşuna kremlemeyin.Yaş altmışı geçince insan hep mavi dünyaları hayal eder.Kapaklar açılınca zaten krem görünecek.Tıpkı iki tarafı kullanılan mont gibi.Bence tüm görüntü mavi.İllada mavi.Sevgiler.

Bence çift renk.alt kapaklar mavi üst kapaklar krem.Fakat şöylede bir sakıncası olabilir.Mavi ağır basacağından kilolu arkadaşların işine gelebilir,zayıf olanların gelmez.Mavi iştah kesici renktir.Paintte çizebildiğim kadarı ile yinede son karar ustanındır.

jumper 008.jpg

Hocam badik süper olmuş Sizin ve size yardım edenlerin ellerine sağlık.Siz bu işin en iyisi imalatına başlayın ben ilk müşteriniz olurum ;D kolay gelsin :smiley:

seyyah54' Alıntı:
Bence çift renk.alt kapaklar mavi üst kapaklar krem.Fakat şöylede bir sakıncası olabilir.Mavi ağır basacağından kilolu arkadaşların işine gelebilir,zayıf olanların gelmez.Mavi iştah kesici renktir.zebildiğim kadarı ile yinede son karar ustanındır.
Hocam,en doğru "bana göre " renk uyumunu yakalamışsın.Fivti fivti.İhtiyarların halinden anlayana ne demeli.Teşekkürler yani.Seyfettin Abimin de işine gelir,gelir de,ya oğlu,veya sevdiği bir genç kullanmaya kalkarsa! Bence de krem olsun.Sevgiler.

Bende krem diyorum.Belkide mavinin tonundan dolayı diyorumdur,tam çözemedim nedenini.

Hocam, kişisel nedenlerimden dolayı, "hayırlı, uğurlu olsun" demede geciktim; kutlarım. :smiley:

Lacivert ve bej, benim favori çift renklerimdendir. Yakın/benzer olan, mavi ve krem birlikteliği de olur bana göre. :-\

Kolay gelsin.
Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR