Zaten üretimini yapıyorum,sevgili dostumanibal_anibal' Alıntı:Hocam badik süper olmuş Sizin ve size yardım edenlerin ellerine sağlık.Siz bu işin en iyisi imalatına başlayın ben ilk müşteriniz olurum ;D kolay gelsin
Aka' Alıntı:Krem, ferah gösterir.
Hocam merhabalar. Kusurumuza bakma başlığın farkına ancak oylama sonucu aşamasında varabildim. (Krem tabiki) Eline koluna sağlık güzel oluyor. Bu sene bizim oralara gezmeye getirirsin "Badik" i artık.airboat' Alıntı:Oylama sonucuna 36 saat kaldı.
Benim oyum son anda ki çoğunluktan yana olacaktır
hocam krem yakışıyor bence . yüreğinize elinize sağlık .airboat' Alıntı:Oylama sonucuna 36 saat kaldı.
Benim oyum son anda ki çoğunluktan yana olacaktır
Belonni' Alıntı:Bir solukta okudum mesajları. Harika bir iş çıkarıyorsunuz elleriniz dert görmesin, Badik'in bitmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum. Saygılar.
Öğretmenim,umut7105' Alıntı:Seyfettin hocam,bir süredir giremiyorum foruma çeşitli nedenlerle.Maşallah çok güzel oluyor karavanınız.Erba karavana benziyor,sadece wc yok sizinkinde.Çok hoşuma gitti,karavanınız.İzlemedeyim...
zentoz' Alıntı:Seyfettin Bey bende biraz geciktim ama çok güzel gidiyor. Başarılarınız devamını diliyor ve Krem tercihiniz için kutluyorum
Saygılar
Özgür