Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edebiyatçı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,175
Ynt: Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

.

IMG_0252 (Large).JPG

IMG_0253 (Large).JPG

IMG_0321 (Large).JPG

IMG_0324 (Large).JPG

IMG_0325 (Large).JPG

Etiketler

Ynt: Kış güneşinde Pamukkale-Milas-Bodrum Yarımadası-Marmaris-Datça-Kayaköy-Fethiye

Bu muhteşem yeşil bank kimin fikriydi acaba?

IMG_0338 (Large).JPG

IMG_0337 (Large).JPG

IMG_0336 (Large).JPG

IMG_0335 (Large).JPG

Kayaköy'de gezerken biraz ileride güzel bir deniz manzarası var dediler. Biz de sürdük arabayı o yöne.

IMG_0355 (Large).JPG

IMG_0356 (Large).JPG

IMG_0371 (Large).JPG

IMG_0373 (Large).JPG

Bu masmavi denizin çağrısına dayanamadık ve ayaklarımızı sokalım dedik. 10-15 dakika ayaklarımızı ıslatmıştık ki nereden çıktığını anlamadığımız kocaman bir dalga bizi sırılsıklam ıslattı. Hele kızım bir de dalganın içine düşünce kış günü neredeyse yüzmüş oldu. Ona göre gezinin en eğlenceli kısmı da bu oldu.

IMG_0380 (Large).JPG

IMG_0383 (Large).JPG

IMG_0384 (Large).JPG

IMG_0387 (Large).JPG

IMG_0407 (Large).JPG

Bir de deve güreşine rasgeldik. İlk defa gördüğümüz deve sucuklarını deneyelim dedik ama pek bizim damak tadımıza hitap etmedi.

IMG_0416 (Large).JPG

IMG_0418 (Large).JPG

IMG_0420 (Large).JPG

IMG_0423 (Large).JPG

IMG_0425 (Large).JPG

Sıcakla aram çok iyi olmadığı için, ilk ve sonbahar ile kış gezilerini daha çok tercih ederim. Kuşkusuz ki, bu bizim tercihimiz; tam tersi yaklaşımlar da vardır ve doğrudur... ;)

Emeğiniz için teşekkürlerimi geç belirtmiş bulunuyorum; kusura bakmayın. :(

Cavid Sezen

Cavit hocam bizde tatil planlarken hep güneşin tersine gideriz. Benim çok beyaz olmaktan kaynaklı güneş alerjim var.Sıcağa da dayanamıyorum. Japonlar gibi şemsiye ile gezmem gerekiyor. O yüzden hep güneşten kaçıyoruz. En güzeli ilkbahar ve sonbahar gezileri oluyor ama öğretmenlikte yıllık iznin olmaması bu konuda sıkıntı oluyor.Yaz ve şubat hariç tatile gidemiyoruz. Yurt içinde gezeceksek kışın Akdeniz yazın Karadeniz veya Kuzey Ege tercih ediyoruz. Son yıllarda yurt dışı gezilerini de buna göre planlıyoruz. Yurt dışında da aynı şekilde kışın güney ülkeler yazın kuzey ülkeler tercih ediyoruz. Bu yaz güney yarım küre tercih ettik mesela. Zanzibar'da kış olacak nasip olur da gidebilirsek. Bir de arkadaşlarla Prag tatili planlıyoruz ama şimdiden sıcak olumu ki diye kara kara düşünüyorum.

İyi günler
Sy Edebiyatcı (İsminizi bilmediğim için)
Sizin gezilerinizi merakla takip etmeye devam ediyorum.Güzel anlatımınız, özel fotograflarınız ile görmüş ve gezmiş olduğum yerleri dahi ilgi ile izliyorum.Gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Sayın edebiyatcı çok güzel görseller ve gezi yazısı.Emeğinize teşekkürler.Elinize sağlık.Koy kaya köyden ormana girip aşağı inilen koy sanırım.Gemiler koyu biliyorum.

Batuhan 06' Alıntı:
İyi günler
Sy Edebiyatcı (İsminizi bilmediğim için)
Sizin gezilerinizi merakla takip etmeye devam ediyorum.Güzel anlatımınız, özel fotograflarınız ile görmüş ve gezmiş olduğum yerleri dahi ilgi ile izliyorum.Gezinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Saygılar
Batuhan
Ankara

Çok teşekkür ederim Batuhan Bey. Bu gezimizin oluşumu ve yazılması biraz tembel zamanıma geldiği için pek yorum yazamadım. Daha çok dinlenme amaçlı oldu. Asıl geziler yaza geliyor inşallah. Haziranda Tanzanya- Zanzibar gezimin, ağustosta da Prag gezimin dersine çok iyi çalışıyorum. . Allah'tan bir sıkıntı çıkmaz aslanlara yem olmadan geri dönmek nasip olursa sizlerle paylaşmaktan büyük zevk alacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

SON KONULAR

Geri