Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ihaleden araç alan herkesin katılmasını isterdim zaten internete korando yazsalar cikiyoruzdur
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam araca bisiler yaptıkça herkes ekleyecektir eminim bir şeyler şu ışıkları halledersem bende atarim bisiler çünkü daha dokunma fırsatı bulamadım araca
Hocam size dedim çünkü yanlış anlamayın Facebook'ta da siz varsınız ikisi paralel büyütmüş olursunuz diye dusundum
Hocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralari
Hocam işte tek düşüncem o orada mı yoksa burada mı ama iyi bir usta bulursam orasi olur sonuçta oradaki ustalar aracı daha iyi tanıyor diye düşünüyorum
Hocam benim de planım bu açıkçası oradan getirmektense orada hallettirmek tek sorun usta bulmak orada
General continental in arazi lastiklerini ürettiği firması hocam türkiye de çok şey yapılmasa da Avrupa ve Amerika da çok saygı gören bir markadır lastik karsilastirmalarinda üst sıralarda yer alır genelde
Hocam ben petlas kullandım daha önce ve gerçekten memnun kalmadım ne arazide ne asfaltta yine de karar sizin
Hocam arkası da koltuklu değil ya koydum.minderi yanımda da arkadas vardı saatlerce oturduk gerçekten mutlu etti bugün araç beni
Sağlık olsun hocam biz böyle de seviyoruz bugün ufak bir araziye ciktim hiç üzmedi sağ olsun ama hiç arabayı çekmek aklıma gelmedi onun yerine bunu paylasayim
Hocam vın da bisi çıkmadı denediğimde. Gümrükten çıkan Çoğu araç gibi iki koltuklu aracım kopek vs olduğu içinde gerek görmedim ama koltuk girişleri var. Acaba arka koltuğu sokarken abs yi falan iptal mi ettiler