highoutput
Zirve
Zaten yagini filtresini degistirip valfleri temizliyecegiz motordaki guc kaybinida halledersek sorun giderilecegini tahmin ediyorum.
Bende de B sürekli yanıyorBugun bi otomatik sanzimanciya gittim dedi ne sorun var dedim 3 ten 4 geciste bazen 4 bin devri buluyor , bi tur atalim bak dedim , gerek yok beyni arizalidir dedi , dedim beyin varmi dedi 1500 / 2000 arasi bulurum , dedim beyni takinca sorun bitecekmi , gerekirse sifirini getiririm koreden dedim, bilemem dedi takip bakariz olmadi , sanzimani acariz , dedim tesekkurler hayirli isler ... gorusmemek uzere ...
Sende gelGardaass im benim
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulgara araçla gidip eksik tamamlayıp dönmek olur mu acep
Hocam benim de planım bu açıkçası oradan getirmektense orada hallettirmek tek sorun usta bulmak oradaBulgara araçla gidip eksik tamamlayıp dönmek olur mu acep
HaberlesicezHocam benim de planım bu açıkçası oradan getirmektense orada hallettirmek tek sorun usta bulmak orada
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parçayı oradan alin ama sakin ha ustalarına yaptırmayın diye tavsiyede bulunmuslardiHocam benim de planım bu açıkçası oradan getirmektense orada hallettirmek tek sorun usta bulmak orada
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konvoy yapalimHaberlesicez