Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,725

Etiketler

Hocam size dedim çünkü yanlış anlamayın Facebook'ta da siz varsınız ikisi paralel büyütmüş olursunuz diye dusundum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hepimizin sayfasi olmasini istedim su an yeterli paylasim olmasada isi goturmeye calisiyoruz hep beraber devam ederiz amacimiz bilgi tecrube paylasimi , bugun sanayide takip edenler soylediler zaten uyeler hep yabanci sizin diye uye sayimiz cok olmasada takipcilerimiz var dikkat cekiyor , Instagram isini yarin hallederiz

Ben hepimizin sayfasi olmasini istedim su an yeterli paylasim olmasada isi goturmeye calisiyoruz hep beraber devam ederiz amacimiz bilgi tecrube paylasimi , bugun sanayide takip edenler soylediler zaten uyeler hep yabanci sizin diye uye sayimiz cok olmasada takipcilerimiz var dikkat cekiyor , Instagram isini yarin hallederiz
Hocam araca bisiler yaptıkça herkes ekleyecektir eminim bir şeyler şu ışıkları halledersem bende atarim bisiler çünkü daha dokunma fırsatı bulamadım araca

Google gordugunuz yurtdisi Korando araclarin sahipleri fb sayfamizda uye ayni plaformda tanisma firsati buluyoruz bilgi alisverisi yapiyoruz insallah ulkemizdende katilim paylasimi arttiriz

Google gordugunuz yurtdisi Korando araclarin sahipleri fb sayfamizda uye ayni plaformda tanisma firsati buluyoruz bilgi alisverisi yapiyoruz insallah ulkemizdende katilim paylasimi arttiriz
Ben ihaleden araç alan herkesin katılmasını isterdim zaten internete korando yazsalar cikiyoruzdur

Kapimiz acik bekliyoruz biz herseyi bildigimizi iddia da etmiyoruz ama bilgi sahibi olanlari bulusturup birbirlerine faydali olmalarini saglayabiliyoruz
Hocam eminim burada olamayan bir çok kişiye de yardımınız dokunmuştur üye olmadan sadece bakan korando üyeleri de vardır bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR