Hocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralariHaberlesicez
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralariHaberlesicez
Highoutput duydum mu sana söylüyorHocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralari
Olabilir hic bilmiom instagram isini bu hafta musaitim bakalim neden olmasin ?Hocam birde şey soracaktım facebook iyi güzelde bir de instagram mi açsanız aca korando türk olarak iranlilar fena kasıp kavuruyor oralari
Hocam size dedim çünkü yanlış anlamayın Facebook'ta da siz varsınız ikisi paralel büyütmüş olursunuz diye dusundumOlabilir hic bilmiom instagram isini bu hafta musaitim bakalim neden olmasin ?
Parçayı oradan alin ama sakin ha ustalarına yaptırmayın diye tavsiyede bulunmuslardi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet hatta fb sayfasina fotograf eklenmistiHobilixx dostum,seninki benzinlimiydi
Vitesde B (bir) işaretini seninlemi konusmustuk
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hepimizin sayfasi olmasini istedim su an yeterli paylasim olmasada isi goturmeye calisiyoruz hep beraber devam ederiz amacimiz bilgi tecrube paylasimi , bugun sanayide takip edenler soylediler zaten uyeler hep yabanci sizin diye uye sayimiz cok olmasada takipcilerimiz var dikkat cekiyor , Instagram isini yarin hallederizHocam size dedim çünkü yanlış anlamayın Facebook'ta da siz varsınız ikisi paralel büyütmüş olursunuz diye dusundum
Hocam araca bisiler yaptıkça herkes ekleyecektir eminim bir şeyler şu ışıkları halledersem bende atarim bisiler çünkü daha dokunma fırsatı bulamadım aracaBen hepimizin sayfasi olmasini istedim su an yeterli paylasim olmasada isi goturmeye calisiyoruz hep beraber devam ederiz amacimiz bilgi tecrube paylasimi , bugun sanayide takip edenler soylediler zaten uyeler hep yabanci sizin diye uye sayimiz cok olmasada takipcilerimiz var dikkat cekiyor , Instagram isini yarin hallederiz
Yarisma yaptik ulkemizden bi tek @ceng67 katildi goruyorsun vietnam ispanya sili yunanistan vs vs daha aktif bizim sayfadaHocam araca bisiler yaptıkça herkes ekleyecektir eminim bir şeyler şu ışıkları halledersem bende atarim bisiler çünkü daha dokunma fırsatı bulamadım araca
Ben ihaleden araç alan herkesin katılmasını isterdim zaten internete korando yazsalar cikiyoruzdurGoogle gordugunuz yurtdisi Korando araclarin sahipleri fb sayfamizda uye ayni plaformda tanisma firsati buluyoruz bilgi alisverisi yapiyoruz insallah ulkemizdende katilim paylasimi arttiriz
En onemlisi zaten ihaleden alanlar onlarin daha cok destege ihtiyaci varBen ihaleden araç alan herkesin katılmasını isterdim zaten internete korando yazsalar cikiyoruzdur
Zaten çoğu aracın bir yerinde bisi çıkıyor elbet yolları düşer diye dusunuyorumEn onemlisi zaten ihaleden alanlar onlarin daha cok destege ihtiyaci var
Kapimiz acik bekliyoruz biz herseyi bildigimizi iddia da etmiyoruz ama bilgi sahibi olanlari bulusturup birbirlerine faydali olmalarini saglayabiliyoruzZaten çoğu aracın bir yerinde bisi çıkıyor elbet yolları düşer diye dusunuyorum
Hocam eminim burada olamayan bir çok kişiye de yardımınız dokunmuştur üye olmadan sadece bakan korando üyeleri de vardır benceKapimiz acik bekliyoruz biz herseyi bildigimizi iddia da etmiyoruz ama bilgi sahibi olanlari bulusturup birbirlerine faydali olmalarini saglayabiliyoruz