Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ara bölme demirini ne soran var nede arayan. İkili koltuğu tekli yapmak istiyorsan iki tercihin var: Ya vizeye giderken tekliyi söküp yine ikili koltuğu takacınsın veya koltuk sayısını azaltma projesini TUV e onaylatacaksın .Normal kullanımda kimsenin neden tekli koltuk diye sorduğu filan yok
Bu deyim bir tüketim EKONOMİSİ lafıdır. Amaç EĞLENMEK adına gereksiz harcama yapmaya teşvik etmektir. Bu amacı belirten halk deyimi ise "ŞU ÖLÜMLÜ DÜNYAYA BİR KERE GELDİK BOŞ VER HESABI KİTABI BAK KEYFİNE " dır. Aklı başında hesabını kitabını yapanların karşı deyimi ise hem "AYAĞINI YORGANINA...
Ben 15 senedir kapalı kasa Fiat Ducatoyu Husisi araç olarak şehir içinde kullanıyorum.Hiç bir özel sıkıntısı yok
Yollardaki kantar uygulaması sadece kamyonlar için var artık
Gezgin arkadaşlar Bulgaristan devletinin aldığı yeni bir karar ile Türk plakalı ve N türü sınıflandırılmalı araçları otomobil turnikelerinden degil de Kamyon sırasından giriş yapmaları mecburiyeti getirmiş. Bu yeni karar sonrası Bulgar gümrüğünde sıkıntı yaşayanlar var mı?
internetten gördüğüm kadarı ile ısıtıcı çalışırken 3 amper civarında akım çekiyor. Şayet 60 amper saatlik akünüz sulu standart tip ise akünüzün sağlığı için en fazla kapasitesinin üçte birini tüketmeniz gerekiyor yani 60 amper saatlik aküden 20 amper saat tüketim yapmanız gerekir. 20/3= 7 saat...
Kusura bakmayın ama araçların bilgi kâğıtlarını yanlış yorumluyorsunuz, sizin okuduğunuz orada yazan tork değerleri Ana milin ürettiği tork kuvvetidir bize ise tekerleğe ulaşan tork kuvvetini bilmek lazım. Bunun için şanzımanda her vitesin değişim oranlarını bilmemiz ilave olarak difransiyel...