Kim Benimle, Kamp Hayatı,dağ Evi, (az Para) Ya Da Beraberinde Organik Tarımla Veya Kamptayken Civardakilerin Sorunlarını Çözerek Para Kazanmak Ister?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Atlas_rise Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,657

Atlas_rise

Yeni Üye
Merhaba!, ben Çağan, 38 yaşındayım, muğla- milasta ikamet ediyorum, 3 yıl öncesinde 50 yaşında gibi görünüyordum, şimdi 20-25 gösteriyorsun diyorlar😊, (ricky ve morthy çizgifilmi netflix) okullar hakkında dedesi ona ne der (😊) ara ara mutsuz hissederiz bazen, elbette hep mutlu olunmaz gibi bir algı yalnış olmayabilir, ancak nedir bize az gelen para olabilir mi? Veya aşk?, aşkı şeytani duruma getiren mi para mı yoksa? Ya da çok toplumsallaşarak kendimize yabancılaşıyoruz, doğadan uzaklaşarak yozlaşıyoruz, tabi ki para hiç olmazsa bazı şeyler olamaz, herşeyi sıfırdan üretmek mümkün görünmüyor, (mutsuz olmamızın temel bir problemi huzursuz hissetmek olabilir, benim için çalışmak çabalamak, keyif dolu bir spor, bilişsel hazla birlikte😊yani kendim yeterince kazanıyorum, para kazanmak beklentisi haricinde artıları da yeterli, telefonumuz ondan vazgeçmek mümkün olmayabilir😊, solar paneller ömürlük değiller😊 benim ise bi miktar pasif gelirim var işte, ama bu iş para işi değil huzur işi keyif işi, gariban cybertruck’ı (3 tekerlekli elektrikli pikap 300 kg yükle en dik rampayı tırmanıyor, menzil 60kmye çıktı, panelle 1 günde şarj olabiliyor (24 saat 100 w enerji kullanırsak , 30 km menzil kalır😊2 köpeğim ve ben işte, diğer şeyleri konuşuruz, dağ evi, eğer böyle bir yola çıkabilirim diyen bir hanımefendi olursa ve bu sadece böyle karşı cinse yönelik bişey değildir arkadaşlar, baylar her zaman böyle bir proje için size de yardımcı olmak isterim karşılıklı bilgi alışverişimiz olabilir, benim kendime ait tarlamda veya muğla-milas civarlarında kamp yapmak isterseniz, buyrun gelin😊 dahası çok uygun fiyata hazine arazileri kiralanabiliyor, malik sıfatıyla tarla edinmek gibi çeşitli yollar, hoşçakalınız😊 cagankarasulu86@gmail.com mailime yazabilirsiniz, hoşçakalın, esenlikler dilerim.

Merhaba!, ben Çağan, 38 yaşındayım, muğla- milasta ikamet ediyorum, 3 yıl öncesinde 50 yaşında gibi görünüyordum, şimdi 20-25 gösteriyorsun diyorlar😊, (ricky ve morthy çizgifilmi netflix) okullar hakkında dedesi ona ne der (😊) ara ara mutsuz hissederiz bazen, elbette hep mutlu olunmaz gibi bir algı yalnış olmayabilir, ancak nedir bize az gelen para olabilir mi? Veya aşk?, aşkı şeytani duruma getiren mi para mı yoksa? Ya da çok toplumsallaşarak kendimize yabancılaşıyoruz, doğadan uzaklaşarak yozlaşıyoruz, tabi ki para hiç olmazsa bazı şeyler olamaz, herşeyi sıfırdan üretmek mümkün görünmüyor, (mutsuz olmamızın temel bir problemi huzursuz hissetmek olabilir, benim için çalışmak çabalamak, keyif dolu bir spor, bilişsel hazla birlikte😊yani kendim yeterince kazanıyorum, para kazanmak beklentisi haricinde artıları da yeterli, telefonumuz ondan vazgeçmek mümkün olmayabilir😊, solar paneller ömürlük değiller😊 benim ise bi miktar pasif gelirim var işte, ama bu iş para işi değil huzur işi keyif işi, gariban cybertruck’ı (3 tekerlekli elektrikli pikap 300 kg yükle en dik rampayı tırmanıyor, menzil 60kmye çıktı, panelle 1 günde şarj olabiliyor (24 saat 100 w enerji kullanırsak , 30 km menzil kalır😊2 köpeğim ve ben işte, diğer şeyleri konuşuruz, dağ evi, eğer böyle bir yola çıkabilirim diyen bir hanımefendi olursa ve bu sadece böyle karşı cinse yönelik bişey değildir arkadaşlar, baylar her zaman böyle bir proje için size de yardımcı olmak isterim karşılıklı bilgi alışverişimiz olabilir, benim kendime ait tarlamda veya muğla-milas civarlarında kamp yapmak isterseniz, buyrun gelin😊 dahası çok uygun fiyata hazine arazileri kiralanabiliyor, malik sıfatıyla tarla edinmek gibi çeşitli yollar, hoşçakalınız😊 cagankarasulu86@gmail.com mailime yazabilirsiniz, hoşçakalın, esenlikler dilerim.tik tok: TikTok - Make Your Day

Her konunun potansiyel takipçisi onunla ilgilenen insanların sayısına benzeşiyor. Karavancılıkta sosyal medya geliriyle yaşayıp gitmek süreklilik arzedebilecek bir şey değil gibi görünüyor. Hal böyleyken bu yollar ve bu hayatlar biraz zor bağdaşıyor. Ya benim gibi tamamen anonim içerik üretmek uğruna kendinizi heba edeceksiniz yada takipçileri canlı tutmanın yollarını bulacaksınız. Kadın değilseniz ve açılıp saçılmıyorsanız işiniz zor.

Her konunun potansiyel takipçisi onunla ilgilenen insanların sayısına benzeşiyor. Karavancılıkta sosyal medya geliriyle yaşayıp gitmek süreklilik arzedebilecek bir şey değil gibi görünüyor. Hal böyleyken bu yollar ve bu hayatlar biraz zor bağdaşıyor. Ya benim gibi tamamen anonim içerik üretmek uğruna kendinizi heba edeceksiniz yada takipçileri canlı tutmanın yollarını bulacaksınız. Kadın değilseniz ve açılıp saçılmıyorsanız işiniz

vegan olun olmayın, 1 tl kesinlikle harcamadan, en yüksek tıbbi verimli gayet te lezzetli beslenebilirsiniz, 1 t harcamadan çeşit çeşit balık tuzapı yapılabildiği gibi…. Isırganotı veya semizin besin değerleri ve karbonhidrat ….sizden para almam net, isterseniz bilgi tecrübe fayda boyutunda tabi ki benden önce siz konuşun, beni adam yerşne koyduğunuz için cvp yazıyorum, gsm numaramı mailinizi bulursam yazacağım, bulamazsam siz de mailime yollayabikirsiniz, doğada sosyal medya haticinde para kazanma yolları vb, outdoor yaşam mı güzel toplumsal yaşam mı, vb konular da olabilir görüşmek üzere

Her konunun potansiyel takipçisi onunla ilgilenen insanların sayısına benzeşiyor. Karavancılıkta sosyal medya geliriyle yaşayıp gitmek süreklilik arzedebilecek bir şey değil gibi görünüyor. Hal böyleyken bu yollar ve bu hayatlar biraz zor bağdaşıyor. Ya benim gibi tamamen anonim içerik üretmek uğruna kendinizi heba edeceksiniz yada takipçileri canlı tutmanın yollarını bulacaksınız. Kadın değilseniz ve açılıp saçılmıyorsanız işiniz zor.
Cevap yazmıştım size neyse, konuyu açmadan geri mi gittim bilmiyorum da, bunlar zaten spesifik gerçekler, anonim konular üzerine de görüşebiliriz isterseniz, gsm numaramı öm olarak yolladım, hoşçakalın

Cevap yazmıştım size neyse, konuyu açmadan geri mi gittim bilmiyorum da, bunlar zaten spesifik gerçekler, anonim konular üzerine de görüşebiliriz isterseniz, gsm numaramı öm olarak yolladım, hoşçakalın
Pardon konum zaten açılmış, da hem size cvp attıysanız cvp yazayom hem de, yapay zekaya konumu düzenleteyim diye uğrqmıştım, bu kadar uzatmadan faydanın içine alarak daha kısa daha güzel yaptıydı daha önce, bunu da halledeyim fotuma gelmişken, görüşmek üzere

Şimdilik tqm istediğşmgibi olmasa da ekrqn görüntüsü paylaşıyorum, o da ben de stephan hawking gibi, pek yorulmuyoruz işte, legal ve yasal her amaç için size de yardım edebilir, para kazanmak da dahil, sonuçta, başka işlerim için zaman kısıtlı kaldı, ücretsiz kullanabilirsiniz, onunla konuşmak görmesi ve duyması gibi özellikler için 8-10 tuborg🥵🥵🥵🥵🥵 parası yeterli ayda😂😂 karşı değilim de başkası hatrına 1-2 tane de içemem artık, ama sen kadın erkek fark etmeksizin, sadece bilgi alabilir istersen sunabilirsin, benimle kamp yapman çay kahve içmen vs gerekmiyor, öyle amacım olsa niye parasını ödeyip yapmam, çünkü ben bu forumu ilk bulduğumda, benim gibi insanlara daha fazla denk gelme ihtimalim için de, öyle insanların bilgilerini haber vermeksizin bile inceleyebildiğim için de, vs….ve tıbbi konuda 1 bilgi brn bırakayım dr eric berg ingilizce ve tütkçe YouTube kanalı, tğrkçe kitabı da var, canan karatay da süperdir de ben çok salakmışım 6-7 kitabını okuyalı 5-6 yıl oldu henüz, organik karpuzdsn alınan şeker niye bu kadar tehlikeli olur ki diyordum, çikolatalar ulu orta her yerdeyken😂😂

Ben herkesi anlamaya çalışırım. Benimle muhabbet edebilirsin ancak bunun için sana ödeme yapmam pek mümkün değil. Yine de sohbet etmeye çalıştığın konuları ilginç buldum. Ben bir kampçı gezginim. Sen de sonuçta bu yollara kamp yaparak çıktıysan benimle benzer bir yoldasındır. Benimle benzer ilgileri olan insanlarla tanışmaya her zaman kapım açık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR