Atlas_rise
Yeni Üye
Merhaba!, ben Çağan, 38 yaşındayım, muğla- milasta ikamet ediyorum, 3 yıl öncesinde 50 yaşında gibi görünüyordum, şimdi 20-25 gösteriyorsun diyorlar, (ricky ve morthy çizgifilmi netflix) okullar hakkında dedesi ona ne der () ara ara mutsuz hissederiz bazen, elbette hep mutlu olunmaz gibi bir algı yalnış olmayabilir, ancak nedir bize az gelen para olabilir mi? Veya aşk?, aşkı şeytani duruma getiren mi para mı yoksa? Ya da çok toplumsallaşarak kendimize yabancılaşıyoruz, doğadan uzaklaşarak yozlaşıyoruz, tabi ki para hiç olmazsa bazı şeyler olamaz, herşeyi sıfırdan üretmek mümkün görünmüyor, (mutsuz olmamızın temel bir problemi huzursuz hissetmek olabilir, benim için çalışmak çabalamak, keyif dolu bir spor, bilişsel hazla birlikteyani kendim yeterince kazanıyorum, para kazanmak beklentisi haricinde artıları da yeterli, telefonumuz ondan vazgeçmek mümkün olmayabilir, solar paneller ömürlük değiller benim ise bi miktar pasif gelirim var işte, ama bu iş para işi değil huzur işi keyif işi, gariban cybertruck’ı (3 tekerlekli elektrikli pikap 300 kg yükle en dik rampayı tırmanıyor, menzil 60kmye çıktı, panelle 1 günde şarj olabiliyor (24 saat 100 w enerji kullanırsak , 30 km menzil kalır2 köpeğim ve ben işte, diğer şeyleri konuşuruz, dağ evi, eğer böyle bir yola çıkabilirim diyen bir hanımefendi olursa ve bu sadece böyle karşı cinse yönelik bişey değildir arkadaşlar, baylar her zaman böyle bir proje için size de yardımcı olmak isterim karşılıklı bilgi alışverişimiz olabilir, benim kendime ait tarlamda veya muğla-milas civarlarında kamp yapmak isterseniz, buyrun gelin dahası çok uygun fiyata hazine arazileri kiralanabiliyor, malik sıfatıyla tarla edinmek gibi çeşitli yollar, hoşçakalınız cagankarasulu86@gmail.com mailime yazabilirsiniz, hoşçakalın, esenlikler dilerim.