Arama sonuçlarınız

1. yokluk35

Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) ışıl abla cidowsky ablamın söldiği gibi al misafiri gel temiz hava görürsünüz bu şehirin mikroplarından kurtulursunuz :D

2. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) cidowsky abla sen ne işindesin izin alabilirsem diosunda? :d
  3. yokluk35

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. abi ailece off roadcı 4-5 4x4 arabaların varmış valla öle bi ailede yaşamak isterdim : )

4. yokluk35

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu e öyle oluyor genelde mesela senin altındaki profildeki motor en aşağı 3000 tl den aşağı diildir ama herkeze 1 motora o kadar para vericeğime araba alırım karda kıştada giderim gibisinden düşünüo bizde öle düşünürüz ama bunu sadece motor severler bilir: )
  5. yokluk35

Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez...

Ynt: Piranha; Adı Çıkmış Bir Kez... abi şunlara baksana yani vahşi bir balık olduğunu bilmesem yüzünden anlardım nasıl bir balık olduğunu : )

6. yokluk35

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aynısını bize sorsan abi aynı cevabı biz verirdik 4x4 den azla vazgecmeyiz die : )

7. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) grçektende gezenbilir snin gibi abi ben bi samsun kendi köyümüzdeki yaylaya gittim 1 de ladik 1 kere gitme imkanım oldu daha gezemedim: (
  8. yokluk35

Dünyadan İlginç Motosiklet Örnekleri

Ynt: 4 Motorlu Mobylette Türk Yapımı ben şahsen 1 motorlu gördüm birde şimdi 4 lüyü burda görüyorum motora ilgim fazla olmadı için : )
  9. yokluk35

Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği

Ynt: Mercedes G Serisinde Çapraz Arazi (Kilit) Özelliği işallah bi gün benimde vahşi bir aracım olur ama ne zamna bilemiyorum Allah sonunu hayır etsin!!

10. yokluk35

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu geçmiş olsun motor ile ilgillenirkenoff road hiç düşündünmü abi ?

11. yokluk35

Vitara ve Mitsubishi L200 4x4

Ynt: Vitara ve Mitsubishi L200 4x4 yeni modelmi eski modelmi ? yeni ise heralde ucuza sattın ama yeni olduğunu sanmıyorum : )
  12. yokluk35

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap uğur abi haklısın!! : )

13. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) tmm sustum abi konuşmim en iyisi! ama bu hummerların alçakları oluo ben onu sandım! : )
  14. yokluk35

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ya adnan abi aşk olsun yapma şöyle şeyler tok iken aç yapıyosun adamı ! : )
  15. yokluk35

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu deli.rüzgar abi sende hoş geldin! : )

16. yokluk35

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) evet batuhan biraz daha şekil tampon olsa güzel olurmuş ama yinede güzel ama böle biraz zayıf duruyor gibi birazdaha şekil vermen güzel olur sanırım : )
  17. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) : ) zenci arabaları daha çok alçak oluyor abi
  18. yokluk35

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yusuf abi aramıza hoş geldin! : )

19. yokluk35

Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008) onlar ne abi??¿¿
  20. yokluk35

Grand Cherokee 4.0 Seriler Hakkında Ne Dersiniz?

Ynt: Grand Cherokee 4.0 Seriler Hakkında Ne Dersiniz? öle abi gerçekten bizimide bu toros tan önce murat 131 vardı hurdacılarda parçası var düşün işte ! :D D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri