Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,317

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

yazın benim karadeniz turum var. artvin e kadar ... isteyen takılır :smiley:

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

Zamanlar uygun olursa ben katılırım Onur...

valla en büyük dileğim gerçekleştirmek.. kimse olmasa da tek gideceğim diyorum :smiley:
yaz yaklaşsın belki gezenbiliri harekete geçirip bir grup olarak yaparız. çok daha keyifli olur.

Gezenbilirin de böyle bir planı vardı zaten :smiley:

fastjunkie' Alıntı:
yazın benim karadeniz turum var. artvin e kadar ... isteyen takılır :smiley:
Bu arada benim memleket artvin. :smiley:
Zaman denk gelirse seve seve katilir ve gezdiririmm. :smiley:

: ) güzel olur karadenizin havası daha bi başka ama siz yazın buraya ben sizler tarafa gelmeyi düşünüyorum : )

Doğu Karadeniz özellikle muhteşem, ben daha öncede yapmıştım, belki yeniden hepbirlikte yaparız ...

PMR ı yanımda getiriyorum.
CB yi de getireyimmi.

onlar ne abi??¿¿

fastjunkie' Alıntı:
valla en büyük dileğim gerçekleştirmek.. kimse olmasa da tek gideceğim diyorum :smiley:
yaz yaklaşsın belki gezenbiliri harekete geçirip bir grup olarak yaparız. çok daha keyifli olur.
işleri ayarlayabilsekte hep beraber gitsek.
Otel,kamp hepsini bir arada çıkarsak

Çok iyi olur Kerim, şarjlarını tam doldurursan konvoyda işe yararlar :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
PMR ı yanımda getiriyorum.
CB yi de getireyimmi.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
işleri ayarlayabilsekte hep beraber gitsek.
Otel,kamp hepsini bir arada çıkarsak

abi ben otel olayına falan hiç girmicem . bütün gezi ne kadar sürer bilmiyorum ama tüm gezi boyunca kamp ya da araç da kalmayı düşünüyorum.
millet interrail lara gidiyo avrupayı geziyo trenle, metrolarda yatıyo... biz kendi memleketimizde açta açıkta kalmayız heralde karadeniz insanının misafirperverliğini biliyoruz... hiç bi şekilde yemek ve konaklamaya para gideceğini ya da ayarlanması gereken şeyler olduğunu sanmıyorum ;D ;D ;D
inşallah yaza doğru bu planıma katılırsınız çok da keyifli olur
interrail miş. bi de o kadar para veriyorlar trene, avrupada ne varmış. peeh Türkiye'nin her yeri 10 basar
;D ;D ;D ;D

bu arada pmr lar 3.31

onura katılıyorum.

bu yaz karadeniz turu yaptım 6 gün ama tam anlamıyla gezemedim. Bu yaz kesin gideceğim özellikle rize ve artvin ayder yaylasından kaçkara çıkmayı da hedefliyorum inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri