Grand Cherokee 4.0 Seriler Hakkında Ne Dersiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arazici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,990
Ynt: Grand Cherokee 4.0 Seriler Hakkında Ne Dersiniz?

cj yi satıp binek alıcaktım ama cherokeler e fena taktım hem cok ucuz hem az yakıyo güvenli, konforlu, arazi içinde çok iyi 11 e 12 ye cherokeler var alıp winç yükseltme lastik tanpon yaparak rahatca binebilirm sanırım

Etiketler

bu akşam gaz aldım 400 ykr nedendir bilmemm teşekkürler

tek kelimeyle süper araçlar... sıralı sistem lpg de şehir dışı 13 litre, şehir içi 18 litre.... vergiside kasko bedelinden bir alt kademede ödenir.

Yıllık vergisi 1994 model için 780ytl olacak 2009 da . Bu oran kasko bedelinin yüzde beşinden fazla olursa bir dilim aşağı geliyor ki 580 ytl olur 2009 da ...

Benim aracım sürekli dörçeker ve şuan 300 ykr şehir içinde yakmakta . Gerçi henüz ince ayar aypılmadı LPG ye montajın yapıldıüı gün ki ayarla devam ediyor . Belki ilk ayarla 3-5 kuruş düşer ;D

11-12 milyarlık araçlar piyasada varolabilir ama aslolan , feleğin çemberinden geçmemiş ve düzgün bakılarak binilmiş bir araç bulmak . Bunun içinde iyi araştırmak . Bakım kayıtları olmayan , yıpranmış , oynanmış bir arabaya 12 vereceğime bakımlı ve temiz bir araca 15-16 vermek zarar sayılmaz kar sayılır diye düşünüyorum .

cherokeler e çok baktım bir iki gündür, bitane temiz var bende inanamadım ama 12000 e veriyo araç da yok yok ve servis bakımlı olduğunu iddaa ediyor. ilanı bulamadım bulursam göstericem. gerci 14 15 de versem bu araclara değer
bu arada sıralı sistemlerde lpg yi ilk takdırdan sonra ikinci üçüncü ayarda anca düzene geliyor

Hocam çok temiz dendiğine inanmamak gerekli .... Bende baya araştırdım alırken . Çok temiz abi bakımlı , süper diyen ve sanayiye gittiği zaman dökülen yada illa bakan ustaya gidelim bizim ustamız martavalını okuyan birçok araca rastladım . Tabi şu var kriz ortamı malumunuz ve satmak isteyen birinden çok uygun fiyatlara alınabilir .

LPG için evet ilk zaman ayar tutmuyor falan diyoarlar ama maşallahı var hiç ayar tutmama sorunum yok yeni olmasına rağmen :smiley:

haklsıınız iyice araştırmak lazım zaten bodoslama dalmam bu araçlarda başka bişey olsa ustaya bile götürmeden alırım önemli değil

bu arada geçen hafta acil ayak işlerinde kullanmak için şahin aldık 93 model inanmasaı zor ama arac orjinal tabi heryerinde lambalar karlıklar sunlar bunlar
aracı aldık tamamen soyduk aksesuarları, yenilerini alıp orjinal hale getirellim dedik parçacıya gittik aldıgımız parcaların fiyatları . çok komik fiyatlar;
kapı kolu 1,5 ytl
tanpon 12,5 ytl
far çifti 26 ytl
konsol 5 ytl
küllük 3 ytl
aynalar 20 ytl
orjinal marşbiyel 5 ytl
daha varda aklıma gelmiyo hepsinin fiyatını toplasam cj nin arka stop fıyatına ulasmıyo :smiley:

öle abi gerçekten bizimide bu toros tan önce murat 131 vardı hurdacılarda parçası var düşün işte ! :D D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR