Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 332
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,317

Hangi Tür Araç ile Katılıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

fastjunkie' Alıntı:
garantiden çıksın aracı bu hale getiricem... o zaman dicem ki , yavuz abi yaklaşma ve karın açılarına dikkat et, istersen benim araca gel masraf çıkarma kendine ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Senin karizmayı çizdik galiba farkında olmadan ;D Sen yap böyle seve seve gelirim , hatta senin ön ve arka diff leri Umutun modelinkilerden bulup değiştirelim 4X4 olsun, vergi yine 4x2 diye devam eder.

Etiketler
Ynt: Ankara - Ayaş - Ortabereket Köyü Off-Road Etkinliği Duyurusu (28 Aralık 2008)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Senin karizmayı çizdik galiba farkında olmadan ;D Sen yap böyle seve seve gelirim , hatta senin ön ve arka diff leri Umutun modelinkilerden bulup değiştirelim 4X4 olsun, vergi yine 4x2 diye devam eder.

olur mu öyle şey abicim şaka yapıyorum tabiki ;D ;D ;D ama böyle olduğunda sıkıştırırım falan yolda bişi yaparım yanı ;D
bana çok kişi söylüyo diferansiyel alır takarsın diye ;D yok ama ben zenci arabası yapıcam bunu ;D ;D ;D

: ) zenci arabaları daha çok alçak oluyor abi

çok yanlış tespit...
al sana bi f 650 o halde ;D

tmm sustum abi konuşmim en iyisi! ama bu hummerların alçakları oluo ben onu sandım! : )

Bizde 18 nisan 2009 da 10 arac yola cikiyoriz dogu karadeniz,gurcistan,azerbaycan yapacagiz, karadenizde benim nerdeyse gitmedigim yayla yoktur :smiley:

belki bize de katılırsınız yazın mustafa abi hem de kılavuz olarak.

grçektende gezenbilir snin gibi abi ben bi samsun kendi köyümüzdeki yaylaya gittim 1 de ladik 1 kere gitme imkanım oldu daha gezemedim: (

fastjunkie' Alıntı:
belki bize de katılırsınız yazın mustafa abi hem de kılavuz olarak.

Karadeniz çok güzeldir, fırsat olsa hiç kaçırmam":smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
PMR ı yanımda getiriyorum.
CB yi de getireyimmi.

CB yanınızda olursa iyi olur,

Arkadaşlar konvoy kurallarını bir kere daha okursak iyi olacak, teşekkür ederim, linki;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Listemizin son durumu

01- Musta K. Güner (2 Kişi) (Defender)
02- Zerrin Yiğiter (1 Kişi) (Binek Araç)
03- Y.Yavuz (4 kişi ) (Jeep ci arkadaşların deyimiyle Alüminyum konserve kutusu-4x4) (inşallah)
04- Çiğdem (1Kişi) (Araç yok)
05- Eren-Arda Balaban (2 Kişi) (CJ)
06- Ertürk (1 Kişi) (Binek Araç)
07- Onur Kolçak (2 kişi) (Toyota Hilux)
08- Işıl Bayrak (2 Kişi) (Araç yok)
09- Umut Çelikel (1kişi) (Toyota Hilux)
10- Ali Ataselim (1kişi) (G.Vitara)
11- kerim Alöç ( yine belli değil) pajero
12- Fatih (1 Kişi) (Binek Araç)
13- İlyas (2 Kişi) (Binek Araç)
14- Selami-Cem (2 Kişi) (Fransız 4x3)
15- Sanem (1 Kişi) (Binek Araç)

ceranus' Alıntı:
G İ Y İ M

Arkadaşlar Mustafa Abi Köyünün soğuk olduğunu söylüyor o nedenle giyiminize özen gösterin,

-İçliklerinizi mutlaka giyinin

-Kayak pantolonunuz varsa iyi olur, yoksa kadife pantolon giyin

-Yün kazak giyinin

-Pantolonlarınızın korunması için tozluk edinirseniz iyi olur

-Dağ botu giyerseniz ayaklarınız üşümez

-Eldiven, Bere, Atkı mutlaka alın

-Cep sobanız varsa yanınızda getirin

-Lastik çizme ve iş eldivenlerinizi de unutmayın :smiley:

ceranus' Alıntı:
Y İ Y E C E K

-Sabah kahvaltınızı evinizde yapıyorsunuz

-Öğlen yemeğini Off-Road etkinliği sonrasında Ayaş'ta Pideci de alıyoruz

-Eğer ben Off-Road sonrasına kadar bekleyemem derseniz yanınıza bir şeyler alabilirsiniz :smiley:

-Mutlaka termosa sıcak içecek hazırlayın, soğukta ihtiyacınız olacak

Arkadaşlar konuyu Perşembe günü akşam üstü açmıştım, biz iki buçuk günde 13 sayfa olmuşuz vayyyyy beeee ;D

Mustafa Abi manzara ne durumda son olarak, kar, çamur, buz ???

ya bu meterolojinin bir dedği bir dediğini tutmuyo, yarın için kar gösteriyo bu seferde... ???
28 Aralık Pazar -4 0 55 81 7

71.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri