Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması (22 Mart 2009)
Gerçekten çok güzel bir geziydi.aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hoçgeldiniz diyorum.bizim kahrımızı çeken TOTAL ŞİLE PETROL CEM IŞIK Dostuma,da çok teşekkürler.son anda yaşanan olumsuzluktan ERSUN Arkadaşımada geçmiş olsun diyorum.ersun...
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)
Tuğsan selam adnan;nın aracı çıkmadı gelemiyor.fj60 yüksetme kiti,strep,35,12,50,15 lastik,telsiz.güzel bir gezi olması dileği ile görüşmek üzere HOŞÇAKALIN.
Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)
Çok güzel kareler emegi geçen herkeze teşekkürler.olcayla gelmeye çalıştık yolları karıştırınca tekrar geriye döndük.kareleri görünce ahhh keşke diyor insan.akssı çıkan arkadaşımada geçmiş olsun buna...
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)
Arkadaşlar beni unuttunuz galiba sizleri yalnız bırakırmıyım hiç.adnan ofluoğlu toyota landcruiser fj70 tam donanımlı.
suat kabal toyota landruiser fj60 tam donanımlı kamyon.şu tarihi bir an önce belirleyelim yağmurlar çamurlar...
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 1.Yarış ; Gezimiz (1 Mart 2009)
kazasız belasız güzel bir yarış olmuş.gezenbilir sizlerde harikasız bilmeyenlere duyurulur.harika kareler ellerinize gözlerinize sağlık.bol çamurlu günler bizlerle olsun.SELAMLAR
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)
Geç gelmemize rağmen gerçekten çok güzel bir hafta sonuydu.emeği geçen herkeze teşekkürler.irfan olcay sizlerede geçmiş olsun işallah çok birşey çıkmaz.gezenbilir ailesi üyesi oldum için kendimi çok şanslı hissediyorum
HOŞÇAKALIN.
Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)
Selamlar gezenbilir ailesine.cumartesi gece süpriz yapmak istedik fakat yetişemedik geceyi yaşamasamda güzelliğini tahmin edebiliyorum.çünkü oradaki tüm insanların sıcaklığı sevecenlığı kısacası gezenbilir...
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Gerçekten emeği geçen herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yağmur olmasına rağmen çok güzeldi.
Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)
Güzel insanlar beni 4 araçla listeye ilave edebilirmisiniz.cumartesi geleceğiz kamplı.
SAYGILARIMLA
Ynt: Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008)
Gerçekten çok güzel bir gezi oldu.planlansa bu kadar olurdu emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum.musa bizi köyüne kabul ettiğin için sana ayrı teşekkür.