Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ergunucyasar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,059
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Toyota'ların İstanbul Buluşması Duyurusu (22 Mart 2009)

Kendi aracıma yaptıklarımı Araçlar bölümünde,TOYOTA adı altında 1998 vx80 adı altında detaylı anlattım.Toyotaya Türkiyede servis dışında bakım parçaları hariç çöp bulamazsınız.Ben hepsini yurtdışından getirdim.Detayları oradan öğrenebilirsiniz.

Etiketler

Arkadaşlar aracin sagiyla solunu sokup tanimaya başlarken açildim bayagi mesela turbo ve enjektor ıkısıde bılerek aldıgım seylerdı. ama turboyu biraz daha iyi zannediyodum. ama çok az basıyor. serviste 3500 ytl ebayda 400 dolar gumruge takarmıyım dıye dusunuyorum. bir arkadaşim bura teslim 780 dolara getirtiyor. tamiri dusunmuyorum. enjektorlerı yeni aliyim dıyorum ama ayarı nasıl olacak maslakda osman usta var yeni bir makıne getirmiş onu bekliyorum. bizim enjektorler çift işiyormuş. kalkişta çift işiyormus yanı bari yuksekmış. 130/80 falandı yanlıs hatırlıyo olabılırım. bir başka olay vinçi çaliştirdim. araçda mekanık saftli orj vinç var. vinçi sokturdum daha donmemış bile sarilari balatalari sifir ama keceden su gırmıiş keçe yok nok marka bir dunya onu aradim başka marka buldum nasıpse gelecek yarin ayrica araçin vinç saftini yemişler. saftin bilyalari bozuk. ve bilyalar yok komple saft 1700 bendeki şaft tamir gormus. bu araçdan tc de çok az var o şafti yiyen için dusuncelerimi bılare belirtecegim.
araçin içini tabanini komple yalitim yaptiriyorum. antifirizi kirmiziyla degiştriyorum. hidrolikde orj beyaziyla kapak çontasi degişiyor. ve bir kaç sey daha burda yardimlarini gordugum tugsan arkadaşimada teşekkur ederim. beni tanimaz etmez ama sag olsun sayisiz soruma cevap verdi. yaşasin toyota kardeşligi. araçi bitirdigimde ciddi bir makina çikacak ınsallah

hayırlısı ile aracınızı bende merak etmeye başladım , bu arada gördüğüm kadarı ile tuğsan beye takmış olduğum lakab yanlış değilmiş bundan sonra tuğsan hoca diye anarım kendisini , hatta bir adım ileri gidelim toyota lideri seçelim tuğsan hocayı . ( tabi kabul ederse)

eko' Alıntı:
hayırlısı ile aracınızı bende merak etmeye başladım , bu arada gördüğüm kadarı ile tuğsan beye takmış olduğum lakab yanlış değilmiş bundan sonra tuğsan hoca diye anarım kendisini , hatta bir adım ileri gidelim toyota lideri seçelim tuğsan hocayı . ( tabi kabul ederse)
evet evet tuğsan hoca toyota konusunda baya bi mürekkep yalamış arkadaşa benziyor. toyota konusunda benim bilgemdir kendisi artıkın :D

Kendi aracıma yaptıklarımı Araçlar bölümünde,TOYOTA adı altında 1998 vx80 adı altında detaylı anlattım.

1998 land cruiser fj80 olarak yazmışın 2 saat aradım :smiley:

Doğrusu oda işte bende artık ne yazacağımı karıştırdım.Parça alırkende vx olarak deyil fj olarak bulabiliyorsun.Doğrusu fj80,full aksesuarlı olunca ve bagaj kapağı yukarı açılırsa vx diye geçer.

sevgili reDlinE yasadıklarına cok uzuldum insallah aracını toyota istanbul bulusmasına ı yetistirirsin orada aracını gormus oluruz bu arada toyotacılara ne oldu hic kimsenin sesi cıkmıyor butun toyotacılaristanbul bulusmasına lutfen.

Arkidişler lakab için teşekkürler ama burada Heytem bey (xxxsilveradoxxx) ve Hasan bey (pancarmotorcu)ve Ergünüçyaşar bey varken ben 4.olayım.100% eminim onların bilgisi de benden farklı deyildir.Hatta ben bile bazı şeyleri onlardan öğrendim.Ben LC 80 kasada biraz iddalıyım,oda aracım o ve bu kasa çıktığından beri hep alma hayalim vardı.Tabiki diğer toyota modellerine de ilgim çok ve biliyorum ama hala öğrenecek çokşey var.Bu arada ben foruma daha sık girdiğimden heralde onların yazacak çok birşeyi kalmıyordur eminim. :smiley::smiley::smiley:.

konu başlığımızı daha kolay görülebilir bi yere taşımak imkanımız yokmudur acaba ??

etkinlikler bölümünde en başta başka nerde daha iyi görülebilirki.

tuğsan hoca rotayı belirledinmi ?

Arkadaşlar beni unuttunuz galiba sizleri yalnız bırakırmıyım hiç.adnan ofluoğlu toyota landcruiser fj70 tam donanımlı.
suat kabal toyota landruiser fj60 tam donanımlı kamyon.şu tarihi bir an önce belirleyelim yağmurlar çamurlar varken.
saygılarımla

hehheheh bende aynı hatayı yapmıştım tarih belli 22 mart pazar şile gözlemecilerde buluşma.

1) Tugsan75........................... Toyota Landcruiser vx80
2) XXSILVERADOXX................. Toyota Landcruiser vx100
3) Scrambler........................... Toyota Hilux
4) eko .................................. Toyota Hilux
5) Redline.............................. toyota Landcruiser ( arazideye kadar) vx80
6) ahmet............................... Toyota Prado
7) pancarmotorcu......................Toyota hılux , yada land cruıser
8)Adnan Ofluoğlu.......................Toyota LC FJ70
9)Suat Kabal..............................Toyota LC FJ60

Güzel Arkidişler çoğalıyoruz.Güzergah daha öncede belittiğim gibi alternatifleri olan ŞİLE / DARLIK baraj gölü bölgesinde / 22 MART PAZAR günü olacak,Gözlemecilerden 10:00 da hareket,hava durumuna göre açık alanda Yiyenbilir modu.Saygılar.

ooo bu toplantıda lc üstünlüğü başladı hade hilux cı lar ha gayret :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri