Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behicefe Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 174
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,794
Ynt: Gezenbilir Boğaz'da Tekne Gezisi (6 Temmuz 2008)

güzel olmuş Mustafa eline sağlık :smiley:

Etiketler

Mustafa ne güzel hazırlamışsın, gelemeyenlerin içi gitsin diye mi çektiniz bu resimleri :smiley:

Müzik zaten günün hit parçasıydı.
ÇOk güzel gitmiş fotoğraflarla
Eline sağlık çok güzel olmuş

Ayrıca teknede namaz kılma konusunda 2004 yıllarında çektiğim bir foto var. Şöyleki adam namaz kılıyor, teknenin adı Darling ve hemen teknenin önünde de sevişgenler. Bermuda şeytan üçgeni bu olsa gerek

fb0ef3d5de555aa341d1ffe29aa13c9d.jpg

bunca alınmış yiyeceğe rağmen doymayan gezenbilircilerde vardı. mangalın sönmesi onları değişik yiyeceklerle öğünleriini geçeirmesine vesile oldu.

saryergezi143.jpg

saryergezi141.jpg

Çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar. Katılamadığım için üzgünüm..

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.paylaşımlarınız için teşekkürler.

Sayın abim :smiley: Sevtap hn. Nutellasını çaktırmadan yiyizlerken çekmişin olmazki :smiley:) flaş patlayınca amanda Nutellaam elden gidiyor diyerek geldi bir hışımla ama artık çok geçti :smiley: :smiley: gerçi diğerleri kaçmış bir ben kalmışım Fotografda.. Denizde acıktırıyor napalım :smiley:
Nutellada iyi geldi hani :smiley:

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
bunca alınmış yiyeceğe rağmen doymayan gezenbilircilerde vardı. mangalın sönmesi onları değişik yiyeceklerle öğünleriini geçeirmesine vesile oldu.

saryergezi141.jpg

Demek hesap yaparken bu şekle bürünüyor muşum :D
biraz daha idman yamalıyım bu konuda :D

Deryacığım keşke ben sana yardımcı olsaydım...Valla değil tur bedeli toplamak "GEZENBİLİR"e fon bile oluştururdum. İnanmıyorsan Ufuk sana anlatsın, nutellamı nasıl ondan kurtardığımı ;D
Of ya nutellamı korumak için amma uğraştırmışsınız beni,kaç kişiden kurtarmışım öyle :D

SDC' Alıntı:
Ufuk sana anlatsın, nutellamı nasıl ondan kurtardığımı ;D
Of ya nutellamı korumak için amma uğraştırmışsınız beni,kaç kişiden kurtarmışım öyle :D
Bence bu Nutella pek kurtarılmışa benzemiyor..üstten 4 Cm kadar eksik..:smiley:

Siz nutellayı götürürken, Bülent abi aç kaldı... Adam kuru ekmekle yetinmek zorunda kaldı... :D

7%7E0.JPG

Bambina Bülent zaten rejim de olduğunu söylemişti ;D

BamBina' Alıntı:
Siz nutellayı götürürken, Bülent abi aç kaldı... Adam kuru ekmekle yetinmek zorunda kaldı... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR