Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,047
Ynt: Ağva Civarı Kamplı Sahil Gezisi (12-13 Temmuz 2008)

Gerçekten çok güzel bir gezi oldu.planlansa bu kadar olurdu emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum.musa bizi köyüne kabul ettiğin için sana ayrı teşekkür.

Etiketler

burada emeği geçen herkese teşekkürler dostları tekrar görmek çok güzel ya yanınızdaymışım gibi oldum valla ellerinize ve emeğinize sağlık..

MK51' Alıntı:
Sen sağ mısın Turan ?... ;)
evet mustafa abi ben şükür sağ ım :smiley: güzel gezi olmuş abi.. :smiley:

halatc.jpg

Yazın sıcağında en güzel kampın deniz kenarında olduğu gerçek :smiley: Yada yüksek yaylalar ;) Başka türlü toz duman çekilmiyor. Çamurun gözünü seveyim ;D

Arkadaşlar,
bu geziler hep tamamlandıktan sonra okuyup, yutkunmaktan bademciklerimiz şişmiş halde "Güzel gezi olmuş, paylaşım için teşekürler" diyoruz.

Şunlardan bir kaç tane de organize şekilde önceden duyurarak yapma şansımız yok mu?

Tanıyan olmayınca davet eden olmuyor, davet eden olmayınca tanışma fırsatı olmuyor, kısır bir döngü içinde takılıp kalıyoruz.

Grubu az tanıyan/grupta az tanınan benim gibi arkadaşlar adına (her ne kadar kendilerinden yetki almış olmasam da) moderatörlerimizden daha geniş katılımlı bu tip organizasyonlar rica ediyorum.

Şinasi arkadaşım eleştirin için teşekkürler... Bu durumun nedenlerinin en önemlisi; yaz sezonu ve yaz tatilleri nedeniyle herkesin programlarının farklı olması. Yazın zeminin sert olması da off-road gezileri için pek tercih edilmemekte. Dikkat edersen, geniş katılımlı büyük geziler pek yok. Küçük gruplarla yapılan gezileri izliyoruz. Aracının durumunu bilmiyorum, ama ilk gezide haber vermeye çalışırız. Forumu ve mesajlarını takip et lütfen... Keyifli gezilerde buluşmak dileğiyle...

Gezi ve yazıları ancak inceleme fırsatım oldu..Keyifli geziler, Tante altı sahil sohbetleri..bunların tadını bilenbiliri :smiley:
Bence yine çok güzel bir hafta sonu yapmışşınız..Ellerinize sağlık..
Hakan Irıklı

Merhaba,
Doğru hatırlıyorsunuz. Benim aracım da L200.

Birlikte gezi yapmak fikri bence uygun ama bu işi asıl keyfi, kalabalık grup olunca çıkıyor.

Aslında ben oğlumla her hafta sonu Kemerburgaz civaqrında biryerlere geziniyorum. Rotalarda adı sıkça geçen Lopez Çayırını bulmayı başardık. Daha kuzeyde yer alan ve halk arasında 3 Göller denilen yere ise bir kaç değişik yol denememe rağmen ulaşamadım. Denediğimiz bütün yolları ormancılar büyük ağaç gövdeleri ile kapatmışlar. Lopez Çayırını da devlet birisine kiralaşmış, şiimdilik cevizlik olacak görünüyor, sonradan site olur mu bilmem artık.

Başta bu ekibi çamurda görmeye alıştığım için yadırgasamda :D sonra yaw deniz keyfi onlarında hakkı yazıktır zorlu bir güz ve kış onları bekliyo eğlenmişler, çimlenmişler dedim.
fotoğraflar için sağolun varolun

guzel olmus

gps rotası varmıydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR