S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 16 Haz 2008 #1 Sevgili co-pilotum Turan...Doğum günün kutlu olsun...Allah sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin,neşen daim olsun... Bugün doğan diğer arkadaşlara da hayırlı seneler dilerim.
Sevgili co-pilotum Turan...Doğum günün kutlu olsun...Allah sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam nasip etsin,neşen daim olsun... Bugün doğan diğer arkadaşlara da hayırlı seneler dilerim.
suatkabal Kamp I Mesajlar 187 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 16 Haz 2008 #2 Turan doğum günün kutlu olsun dostum.Nice güzel günler yıllar seninle ve ailenle beraber olsun. SAYGILARIMLA
Turan doğum günün kutlu olsun dostum.Nice güzel günler yıllar seninle ve ailenle beraber olsun. SAYGILARIMLA
M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 16 Haz 2008 #3 Doğum günün kutlu olsun Turan arkadaşım...
erhanranger Kamp I Mesajlar 169 Tepkime Puanı 1 17 Haz 2008 #4 Turan doğum günün kutlu olsun sağlıklı ve mutlu nice senelere.
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 16 Haz 2009 #5 Ynt: Arkadaşımız Turan'ın Doğum Günü Kutlu Olsun Başhalatçı doğum günün kutlu olsun... Salıkla ve mutlulukla nice güzel günlerin olsun
Ynt: Arkadaşımız Turan'ın Doğum Günü Kutlu Olsun Başhalatçı doğum günün kutlu olsun... Salıkla ve mutlulukla nice güzel günlerin olsun
erhanranger Kamp I Mesajlar 169 Tepkime Puanı 1 18 Haz 2009 #6 Ynt: Arkadaşımız Turan'ın Doğum Günü Kutlu Olsun Turan arkadaşım doğum günün kutlu olsun.Mutlu,saglıklı sevdiklerinle birlikte nice yıllar diliyorum.
Ynt: Arkadaşımız Turan'ın Doğum Günü Kutlu Olsun Turan arkadaşım doğum günün kutlu olsun.Mutlu,saglıklı sevdiklerinle birlikte nice yıllar diliyorum.