Arama sonuçlarınız

1. büyükmavi

Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road

Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road Keşfi bey emsalsiz bir araca sahipsiniz. Ülkemizde bir benzeri daha yok. Emeklerinize deymiş. Benimde 1991 terrano 1 V6 3000 im var. Ama sizin harcadığınız kadar harcamam mümkün gözükmüyor. Aracımı gümrükten almıştım. Aldığımda...

2. büyükmavi

1991 Nissan Terrano 1 V6 3.0 ım İçin Modifikasyon

10 yıldır bu aracı kullanıyorum standart halinden memnunum aslında ancak artık ikinci araç yapmaya karar verdim. Dolayısıyla modifikasyonu ile ilgili neler yapabileceğimi araştırıyorum. Yardımlarınızı bekiliyorum arkadaşlar...
  3. büyükmavi

Melen Çayında Rafting

Gezenbilir üyesiyim. Geçen yıl Düzce Torkul göletinde düzenlenen etkinliğe kano ve ekipmanları sağlayan firmanın sahibiyim. Firmamız Melen çayında Talimhane doğa aktiviteleri merkezi adıyla rafting turları düzenlemektedir. Nisan ayı, Melen çayı adına raftingin en güzel, en keyifli olduğu aydır...

4. büyükmavi

Melen Çayı ve Rafting

Ynt: Melen Çayı ve Rafting Yeni sezon açıldı Ferdane hanım. Bekliyorum... Hem sizi hemde tüm gezen bilir ailesini...
  5. büyükmavi

Rafting

Ynt: Rafting Özlem hanım tam 11 yıldır melen çayında rafting yapan bir şirketi işletiyorum. Bir kaç ufak tefek kaza dışında ne bizim şirkette nede diğer şirkette bir kaza olmamıştır. Ekibimiz, depremden sonra Düzce ilinin rehabilitasyon programlarından birinde avrupanın ünlü Nolimits firması...

6. büyükmavi

Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Uçak 29 metrede bu doğru ve hep bırakıldığı yerde duruyor. Elbette bizler herkesin dalmasını düşünerek bu operasyonu gerçekleştirdik. Ancak liman müdürlüğü, avlanma prostedürleri ve ilgili bir sürü yönetmelik yüzünden 30 metreyi öngördü. Buna rağmen...

7. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Ben u bota daha önce hiç dalmamıştım. Uçak batınca gelmek isteyen arkadaşlara ikinci dalış noktası belirlemek için bu hafta içi dalacağım. Ancak bunu benden çok Karadeniz belirler. Hava esiyor. Meteoroloji salı yada çarşamba gibi diyor. Planlamanız için...
  8. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bu hafta içi melenağzı-caferiye yakınlarında korunmuş halde duran u-bota dalacağız. Ancak, melenağzı-caferiye, akçakoca ve alaplı ekseninde 3 adet olduğu söyleniyor. Ben akçakocada bulunanı gördüm. Hurdacılar...
  9. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Ta kendisi bu bölgede 3 adet var. 1 tanesi korunmuş durumda. diğer 2 si parçalanmış.

10. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak melenağzı mevki açıklarında 2. dünya savışından kalma bir denizaltı var 24m derinlikte.

11. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Balıkçılar beni vuracak diye korkuyorum ateş püskürüyorlar. Sayın valimin koruması var. Ama ben ne yapacağım bilmiyorum. >:(
  12. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Merhaba, Teşekkürler. Korkunuzu anlıyorum, ancak il sınırlarımız ve sahile olan kıyı şeridimizde korunaklı hiç bir nokta yok. Aslında bende dalgıç olduğum için tüm dalış arkadaşlarım adına daha doğru bir yer var mı sorusunu haftalarca kendime sordum. Eğer...

13. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Orada olmaya çalışacağım. Göldeki kanoları şirketimiz aktiviteniz için size yolluyor olacak. Ben gelmeyi çok istiyorum fakat dalış operasyonlarını programlamam gerekiyor. Gelemezsem bir temsilci mutlaka orada olacak.
  14. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Selam Ferdane. Tüm detayları yarın fotoğrafları yüklerken yazmaya çalışacağım. Teşekkürler.
  15. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Merhaba Eftalya. Çok teşekkür ederim. Bilinenin aksine 2 yıldır aktif olan dalış merkezimiz rehber balık adam sıkıntısı yüzünden şuan yetki belgesini yenileyemedi. 2 hafta içinde yeniden aktif olacak. Şuan dalış merkezinin yeni yeri ve dalış planları...

16. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Teşekür ederim. Ayrıca Yelkenci selamı benden size. İyi seyirler. Ne kadar güzel bir siteye üye olmuşum. Doğaya tutkulu bir sürü can dostum olacağı için şimdiden mutluyum. Aynı dili konuşan insanların camiasında olmak geçte olsa onur oldu. Filmi anlayan...
  17. büyükmavi

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak Selam, gezenbilir ekibine henüz katıldım. Türkiye su altı sporları federasyonu il temsilcisiyim. Batırdığımız C 47 Dakota uçağı ile ilgili sorularınıza cevap yazabilirim. Uçağın talep edilmesinden batırılmasına ve yapılan ilk dalışı sayın valimle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri