Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan schweps Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,164

Etiketler

Ynt: Akçakoca'da Hurda Uçak Batırılacak

Serkan bey dalış okulu büyük bir ihtimalle yok ancak bu olaydan sonra gelişmeler olur. Ereğlide dalış okulu var Akçakocaya 20dk gelirseniz haberimiz olsun.
eksperoto' Alıntı:
balık sürkülasyonu için çok iyi bir mantık ve daliş için bulunmaz bir fırsat
batırdıktan sonra unutulmasa bari
en azından dalış okulu varmı acaba orada? geldiğimizde dalabileceğimiz

Serkan hem dalarız,offroad yaparız deniz kenarında veya Akçakoca Aktaş Şelalelerinde kamp yaparız.(Amazon ormanları) Akçakoca'da çok dostlarımız var.

Dün akşam anahaberde izledim uçağın batırılışını.
25 metreye batırılmış. Batırma sırasında teknede kemençe çalan tören ekibi müthişti. Çok ilginç memleket Türkiye.
Umarım batırıldıktan sonra unutulmaz da dalış sektörüne bir katkısı bulunur. Tam olarak batırılan mevkii bilmiyorum ama umuyorum ki dalga ve akıntıya açık olan bir yerde değildir. Bu iki etken dalışı ciddi anlamda olumsuz etkiliyor.

Uçak Paşalar mevkiine batırıldı, akıntılara karşı da tonozlarla emniyete alındı diye biliyorum.
Batma anından bir kaç kare.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

7 057.jpg

7 058.jpg

7 059.jpg

7 060.jpg

7 061.jpg

akşam ki ana haber bültenlerinde vardı
bizim düzcede off -road oyunlarında yanlız bırakmayan valimizde vardı ilk dalışı o yaptı
işi bilen ve çalışan bir vali imajı görünüyor

Selam, gezenbilir ekibine henüz katıldım. Türkiye su altı sporları federasyonu il temsilcisiyim. Batırdığımız C 47 Dakota uçağı ile ilgili sorularınıza cevap yazabilirim. Uçağın talep edilmesinden batırılmasına ve yapılan ilk dalışı sayın valimle gerçekleştiren operaryon sorumlusuyum. Ayrıca bu bölgedeki dalış merkezininde hem ortağı hemde eğitmeniyim. Ekibinizden bir kaç arkadaşım Cumayeri Dokuzdeğirmende Şirketimizi ziyaret etmişti. Şirketimiz aynı zamanda rafting, kaya inişi, doğa yürüyüşleri, yamaç paraşütü gibi etkinliklerde yapmakta. Dalış merkezimiz 2 hafta içinde yeniden aktif olacaktır. Dalış yapmak isteyen doğa dostu arkadaşlarımızın en az 2 yıldız bröve sahibi olmaları gerekmektedir. Zira uçağımız karadenizin dip yapısı ve avlanma prostedürleri ile ilgili 29 metreye batırılmak zorunda kalınmıştır. Karadenizin zor şartlarınıda düşünecek olursak maalesef deneyimsiz arkadaşlarımız için dalış mümkün olmayacaktır. Saygılarımla. Necdet Balaban +905332901144

Hoşgeldiniz büyükmavi aramıza,yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum aramızda görmekten.rafting mi?2 yıldır istediğim bir spor ...umarım bu sene imkan olur.
batırılan c 47 ile ilgili biz sormadan da aklınıza gelen bilgileri paylaşırsanız sevinirim.

Büyükmavi hoşgeldiniz aramıza :smiley:
Etkinliklerinizi bizlerle bu bölümde paylaşır haberdar ederseniz katılmak isteyen pek çok arkadaşımız olacaktır.
Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Büyükmavi güzel nickname olmuş :smiley:. Filmini sayısız kez izledim. Aramıza hoş geldiniz. Uçak biraz yosun tutsun da bir dalış organizasyonu yapalım. Görüşmek tanışmak üzere
Selamlar

Teşekür ederim. Ayrıca Yelkenci selamı benden size. İyi seyirler. Ne kadar güzel bir siteye üye olmuşum. Doğaya tutkulu bir sürü can dostum olacağı için şimdiden mutluyum. Aynı dili konuşan insanların camiasında olmak geçte olsa onur oldu. Filmi anlayan yaşayan bir insanla konuşmak güzel. Uçak sizin için 29 metrede bekliyor. Ve 24 metrede bir deniz altı. Saygılar. Hoşçakalın.

Merhaba Eftalya. Çok teşekkür ederim. Bilinenin aksine 2 yıldır aktif olan dalış merkezimiz rehber balık adam sıkıntısı yüzünden şuan yetki belgesini yenileyemedi. 2 hafta içinde yeniden aktif olacak. Şuan dalış merkezinin yeni yeri ve dalış planları üzerinde çalışıyorum. Programlarımızı anında sizlere aktaracağım. Ve uçağın su altında çekilmiş ilk görüntülerinide yalnızca bu dost sitede yayınlayacağım. Hoşçakalın.

Selam Ferdane. Tüm detayları yarın fotoğrafları yüklerken yazmaya çalışacağım. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.