Arama sonuçlarınız

1. N

ZJ' nin Ön Şaftının Çıkarıldığını Duydum

Ynt: ZJ' nin Ön Şaftının Çıkarıldığını Duydum Ön şaftı çıkartmak ne yakıta katkı sağlar ne başka birşeye... Tek sebebi ya şaft dağıtmıştır yapamamışlardır veya arazi şanzımanı arızalıdır. Ön şaftı çıkan ZJ; 325 BMW gibi stabiliteden uzak bir performans sergiler ve kaygan zeminde Allah Allah...

2. N

Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım

Ynt: Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım Ankara'da Konya yolu üzerinde Gölbaşı istikametinde sağ tarafta Doğulas var. Her zaman ellerinde BF Goodrich mevcut. Hemen her ebadı da stokludur. Birçok var diyen bayi buradan temin eder. Andoff'tan birçok müşterisi olduğu için her daim sirkülasyonu da...
  3. N

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz? Aman ihmal etmeyin...

4. N

Gps, Navigasyon, Pda Hakkında Kurda Kuşa Yem Etmemek Adına Soru :)

Ynt: Gps, Navigasyon, Pda Hakkında Kurda Kuşa Yem Etmemek Adına Soru :) İgo8 yazılımının data sını Başarsoft adlı firma hazırlıyor. Yani Google Maps ve Google Earth için harita datası hazırlayan firma. Dolayısı ile haritalar aynı ve yeterince güncel sayılır. Tabi belediyelerin son dakika yol...
  5. N

Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz?

Ynt: Cherokee Zj'nin Frenlerinden Memnun musunuz? Kerem çok haklı aynen benim de sorunum vardı frenlerle, zayıf geliyordu. Disklerin yüzünü hafifçe tornada sildirip, balataları da ince zımparayla (bitmemişse tabii) yüzünü tesviyeledikten sonra, sökülmüş disklerin bastığı yüzeyleri yani akis...

6. N

2011 Jeep Grand Cherokee Tanıtıldı

Ynt: 2011 Grand Cherokee gün yüzüne çıktı Avrupa ekolüne kaymış...Arkası da Audi-BMW karışımı bir görünüme kavuşmuş..Satış politikası gereği USA dışı da etkilensin diye yapılmıştır. İlk üretildiğnde de safkan Amerikan değil, Mitsubishi ortaklığı olduğundan normal bir durum.

7. N

93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu

Ynt: 93-95 Grand Cherokee ZJ'lerde Işıl Işıl Bir Gösterge Tablosu Konu bi türlü oraya gelemedi .... ;D
  8. N

5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Var olmaz mı hem de 5.9.... :D
  9. N

Bor Katkısı

Ynt: Bor Katkısı Turuncu kare yanıp sönerken arıza mesajı ile birlikte sesli uyarı verir...okumak lazım zira genleşme tankındaki su da belli bir seviyenin altına düşünce aynı kaput turuncuya döner. Bor ile ilgili herkes farklı bişey söylüyor faydalı olabilir de olmayabilir de. Dizel motorlu...

10. N

Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları

Ynt: Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları Şahane o zaman teşekkürler...Bi sitede travel ile ilgili bi yazı okuduydum çok emin olamadım. Başka bir topic konusu ama araya vakit girdi takip edemedim...Ne oldu ses sistemi hoparlör omaj vs.? Saygılar...

11. N

Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları

Ynt: Jeep Zj Yükseltmelerinde Önerilen Süspansiyon, Modifiye ve Lastik Ebatları Alfonse günaydın...Bir merakım var? 2" get takınca amortisör kompanse ediyor mu aradaki farkı?
  12. N

ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu

Ynt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu İlk çalıştırmada dikkat ederseniz anlık yanıp söner. Bir nevi system check. Ama sürekli yanıp sönüyorsa solenoid valf problemi veya düğme temas problemi olabilir kontrol ettirmekte fayda var.

13. N

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım Ostim Total 1.25 e kampanya yapıyor ve ciddi sıra var..Bir depo gaz (60 Lt. lik) ile şehir içi bariz en çok km yaptığım (depoda yaklaşık 35-40 km.fark ediyor) istanbul yolu ankara yönü Jandarma vakfına ait Petrol Ofisi. Pompa basınçları nispeten...
  14. N

Ynt: 5.2'nin Yakıt Miktarı Konusunda Yardım 2100 km yol yaptım yeni döndüm, ortalama 17 lt/100 km lpg yaktı ki benim araç 5.9. Gaz kalitesi çok önemli 2 depoyu havaya savurdum resmen. Büyük markalardan almama rağmen sürümü fazla olmayan istasyonlardaki gazın kalitesinin şaşırtıcı oranda kötü...
  15. N

98 Grand Cherokee Arka Speakerler

Ynt: 98 Grand Cherokee Arka Speakerler Amfi çıkışına amfi bağlarsan direk o mosfetler mısır patlağı gibi olur...Sakınnn!!! 2 ohm zaten kısa devreye yakın bir empedanstır ve güç üzerinde direk etkisi vardır. 4 ohm hoparlör kullanılacaksa paralel bağlanmalı ve total ohm 2 ye düşürülmelidir...

16. N

GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım Konuyla ilgili ve de inşallah kimsenin başına gelmez ama şaft balansı için gittiğim Esenkal şaft konuya hakim oluşu ve el çabukluğuyla, balansı yapmakla kalmayıp, CV jointimin olması gerektiği ayar mesafesiyle inatla taktıramadığım ölçüyü bu böyle olmaz...
  17. N

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım Tabi WJ örnek..benimki ZJ. Aracı lifte kaldırıp inceleyince huylanıp çamuru felan fırçaladık, kabak gibi çıktı tabi ortaya. Elektrodu da yapan yapıyor tabi nispeten zayıf olsa da...Bendeki kaynak kuş pisliği gibiydi zaten. Altında fikir yürütürken...
  18. N

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım Sanırım çözüldü Murat bey. Bi de ustayla kapışmasak daha iyi olacak. Service manual böyle diyo diyorum, O öyle der diyip beni gıcık etmek için elinden geleni yapmakta. Ufak tefek ayarlar ve şaftın sık sık hatırını yokladığımız için bozulan balansı...

19. N

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım
  20. N

Ynt: GC Ön Diff. ve Şaft Problemi Yardım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız