Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan .com Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,634

.com

Zirve
Yer
Ankara
ZJ için 235/60R16 DUNLOP GRANDTREK SJ6 4*4 KIŞ LASTİGİ almayı planlıyorum bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim ya da bu lastiği kullanan varmı

Peşin Teşekkürlerimle

Etiketler
Ynt: Lastik Seçimi Konusunda Acil Yardım

necmi bey bu lastiklerin fiyatı nedir birinci sorum..?
2.sorum yazlık kışlık ayrı kullanmayı düşünüyorsunuz sanırım..

nacizane tavsiyem bf goodrich AT alsanız tüm yıl kullansanız hem daha hesaplı hem daha işlevsel olmazmı??

kusura bakmayın sorunuza tam cevap olmadı ama daha önce kullanmadığım bir lastik.

çağlar' Alıntı:
necmi bey bu lastiklerin fiyatı nedir birinci sorum..?
2.sorum yazlık kışlık ayrı kullanmayı düşünüyorsunuz sanırım..

nacizane tavsiyem bf goodrich AT alsanız tüm yıl kullansanız hem daha hesaplı hem daha işlevsel olmazmı??

kusura bakmayın sorunuza tam cevap olmadı ama daha önce kullanmadığım bir lastik.

Evet aynen öyle düşünüyorum zaten şu an yeni bir takım hankook var aracın üzerinde bu lastikler için de 250 lira diyorlar ama teneşir vadeli ;D

Acıkcası teneşir vade deyince biraz aklıma yatar gibi oldu duygusal sebeplerle ama yine de işime yaramayacak bir şey almak istemiyorum bakalım ne olcak ufuk abi bu gün bakıyodu bana goodyear döner birazdan sanırım

şöyle seçenek varken demiştim hani.gerçi teneşir vade yok ama hastası olduğum bir genel amaçlı lastiktir.

Picture 1.jpg

çağlar' Alıntı:
şöyle seçenek varken demiştim hani.gerçi teneşir vade yok ama hastası olduğum bir genel amaçlı lastiktir.

Çağlar Bey

Deminden beri bakıyorum internet üzerinde bu lastiği Ankara da satan bir yere rastlamadım sadece lastikcim sitesinde bulabildim

ankarada biraz araştırmamız lazım bulunabilir yoksada 1 günde getirirler.benim bulduğum site şudur

http://www.kerimogluticaret.com.tr/main/ebatlar.asp?start=9

Necmi abi selamlar ,

Bak Ankara grubu hızlı sen Mt lastik al :smiley: Buda bir seçenek nede olsa .

Neyse Şimdi aracında bir takım asfalt lastiği var diyorsun acaba bu durumda birde kışlık alsan nasıl olur . Ama arazide lastiksiz kalırsın bu durumda .

Açıkçacı bende AT tavsiye ederim . BFG AT güzel lastik .

Ben BFG AT çok arandım ankarad ama bulamadım . Doğulas oto var . Konya yolunda . Aştiden gelip gölbaşıan giderken Çetin Emeç Bulvarına bağlanan köprüye gelmeden (1km falan önce olabilir ) Michelin BFG bayisi .

Birde Kazım karabekirde tandoğan keçiören istikameti AKM kavşağını fala geçiyorsun kebaçıları geçiyorsun shell var onu gecince köprüye gelmeden sağdaki lastikçilere bakabilirsin orda BFG bayiside var tabelası da var sanırım zaten .

Ben Lastiği Tam İstanbuldan getirtiyordum bir arkadaşın tavsiyesiyle Bridgestone Dueler At 694 de yöneldim . Baktım Bazı yurtdışı testlerde de BFG nin üzerinde puanlanmış . Bulma sorunu da yok İstediğim zaman bulabiliyorum malum LASSA ... Granati yol yardım falan derken , Gittim bunlar aldım gayette memnunum . Birde unutmadan önemli bir nokta var : bunlar diğer bridgestonelar gibi burda üretilmiyor made in JAPAN .

Evet Ankara ekibi epey sert baksana başta Ufuk Abi sonra Yavuz Bey sevgili kardeşim Alp var onlara ayak uydurmak için gidip kesme lastik yaptırıp arabayı da 10 " yükseltmek lazım daha başka ne gerekir bilmiyorum. ;D ;D ;D

Şaka bir yana eğer yarın kaçabilirsem lastik bakınacam bu konuda bana fikir veren arkadaşlara sonsuz teşekkürler

TOYO Open Country AT , 3 ay oldu alalı memnunum. K.karabekirden aldım. Tanesi 180 TL herşey dahil.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
TOYO Open Country AT , 3 ay oldu alalı memnunum. K.karabekirden aldım. Tanesi 180 TL herşey dahil.

Selamlar,
<resmi varmı bu aldğınız lastiğin fiyat çok güzel geldi ..ve bu arada silverstone mt tavsiye etmem pek çabuk aşınıyor kullandım biliyorum ;)

.com' Alıntı:
ZJ için 235/60R16 DUNLOP GRANDTREK SJ6 4*4 KIŞ LASTİGİ almayı planlıyorum bu konuda görüşlerinizi alabilirmiyim ya da bu lastiği kullanan varmı

Peşin Teşekkürlerimle

aslında çok iyi lastik...yol tutuşu çok çok iyi...şu anda aracımda var...terioslarda standard geliyor zaten...ancak yurt dışı forumlarda okuduğum çok çabuk eskidiği...araç kiralama işi yapan arkadaşımda teyit etti...30 binde bittiğini söylüyor...

ayhanayhan' Alıntı:
<resmi varmı bu aldğınız lastiğin fiyat çok güzel geldi ..ve bu arada silverstone mt tavsiye etmem pek çabuk aşınıyor kullandım biliyorum ;)

Toyo biliyorsunuz japon malıdır. Yumuşak dokulu ince kenarlı beyaz yazılı. Araçta çok şık duruyor. Toplam nekadar km yapar, karda ne yapar bilemiyorum. Bakacağım artık.
Yandaki adreste resmi ve özellikleri olması lazım . http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/

arkadaşlar ankarada araba kullanan arkadaşlar , kar ve çamur lastiği diye geçen yani M+S lastikte bugüne kadar kullandığım en iyi yol tutuş özelliği ,yağmurda frenaj, süper yavsiye ederim kesinlikle deneyim , cooper st , çok memnunum ama sert zeminde yani kaya tırmanışı filan gibi durumlarda hamuru yumuşak ,mt lere göre daha çabul yıpranıyor ,bence bir bakın cooper st lere ama fiyat biraz tuzlu olabilir diğerlerine göre ;) yaklaşık 400 tl

Ankara'da Konya yolu üzerinde Gölbaşı istikametinde sağ tarafta Doğulas var. Her zaman ellerinde BF Goodrich mevcut. Hemen her ebadı da stokludur. Birçok var diyen bayi buradan temin eder. Andoff'tan birçok müşterisi olduğu için her daim sirkülasyonu da vardır lastikler yatmaz.

Saygılar

Pirelli kullanan yok galiba; bizim aracın (96_ZJ_V8) üstünde Scorpion ATR var, 235/70/16T. caddede ıslak ve kuru sorunsuz ve sessiz gidiyor; frenajı da çok iyi bana göre. 150 ABD doları gibi fiyatı olması lazım.

Necmi Bey ne yaptın bu lastik işini, karar verdinmi ?

Hiç sesin çıkmadı da.

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR