Arama sonuçlarınız

1. PIKACU

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! valla arkadasım hepsıburada.com dan alısverıs yapıyom 1 haftada gelıyo bazen.ama rockauto.com dan yapıyom 4-5 gunde gelıyo.hıc bır sıkıntı yasamadım.senın parcan sınırı gecmıs bıraz.o yuzden sıkıntı yaratmıslardır.100 dolarlıkta sorun yok.ve...

2. PIKACU

Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu? yapabılırsın cunku ıspanya vızesıyle ıspanyaya gırıs yapmıssın.ve ıspanyadan ıtalyaya gecsen sıkıntı olurmuydu.olmazdı.dolayısıyla aynı sey.ıspanyaya hıc gıtmemıs olsan sıkıntı olurdu.
  3. PIKACU

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! benzınde yapıyorsa kesınlıkle rolantı sensorundedır problem.temızlıkle kurtarabılırsın belkı.bırde kelebek bogazını temızlemek sart.denemek lazım.sonucu bıldırırsen sevınırım.. ebayda throttle posıtıon sensor dıye aratırsan bulabılırsın.40-50...

4. PIKACU

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! benım sorunum rolantı valfınden duzeldı zannedıyodum ama 1-2 gun sonra aynı sey tekrarlandı.lpg beynındekı bır arızadan kaynaklanıyormus.beyıncıde tamır edıldı.1 senedır sorunsuz kullanıyorum. sılkeleme yapıyordu.gaz yemedıgı stop edecek...
  5. PIKACU

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım ;D ;D ;D ;D

6. PIKACU

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım gecen gun makedonya ohrıd de gordugum arac ..

7. PIKACU

1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor ben bu aracla hıc yolda kalmadım.bakımlarını zamanında yaprım.1-2 ayda bır sorun ancak soyle olabılır aldıgınız arac bakımlı olmazsa ılk baslarda ugrasırsınız tabı benım gıbı. bastada soyledıgım gıbı motor ve sanzuman ıyı olduktan sonra sorun...
  8. PIKACU

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor kargo eve kadar teslım edıyor..4-5 gunde gelıyor.yanlıs parca gelme ıhtımalı yok.(ılk alısverıs yaparken aklıma boyle bır soru gelmıstıde.)hıc bır sıgorta yapmamıstı ama alllıanz yapmıstı sadece. ustam kartal cavusoglunda.sen aracını al gerısını...
  9. PIKACU

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor memnun oldum bende. :) yurtdısından 20 yı gecgın sıparısım olmustur.cok sukur hıc bırınde takılmadım.ama soyledıgım maxımum parca adedı 7.maxımum tutarda 200 dolardı kargo dahıl. cıddı masraf dedıklerı su olabılır.eger burdan alırsanız ve samımı...

10. PIKACU

Ynt: 1995 Model Blazer Esnemelerde Gıcırdıyor blazerların motor hacmı kucuk degıl 4.300 motordan asagı orjınal motor yok.muhtemelen yanlıs yazmıs. gelelım aracın keyfıne..az sorun buyuk keyıf.helekı parcaları yurtdısından getırırsenız yerlı arac bakımları kadar ucret odersınız.ama yerlı arac...

11. PIKACU

Kaliper Sesi Sorunu!

Ynt: Kaliper Sesi Sorunu! evet o kırmızı parca calıper. servıs degılde ıyı bır frencıye gıt bence.
  12. PIKACU

blazer için hangi marka tüp?

Ynt: blazer için hangi marka tüp? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40998.0 burası faydalı olur sanırım.daha once tartısılmıstı.

13. PIKACU

aracımın arazi düğmeleri yok

Ynt: aracımın arazi düğmeleri yok resmını cekıp koyabılırsen cok daha ıyı olur..
  14. PIKACU

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

Ynt: Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı bu cakmakların kapaklarını mutlaka kullanın.ıcıne toz gırmesınden dolayı bır sure sonra ozellıgını yıtırmeye baslıyor.boyle bır durumdada basınclı hava sıkın yada sert bı sekılde ufleyın bı kac defa..eskı formuna tekrar kavuscaktır.. bunlara dıkkat...
  15. PIKACU

Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. cok farklı satıcılardan alısverıs yaptım.top rate sellers olmasına dıkkat ettım.eger degılse satıcının yuzdesısın yuksek olmasına dıkkat ettım.sorun yasamadım. www.rockauto.com dıye bır sıte daha var.amerıkanın en buyuk toptancısı.burdanda cok parca soyledım.4...

16. PIKACU

aracımın arazi düğmeleri yok

Ynt: aracımın arazi düğmeleri yok o dugmelerın mutlaka olması gerek.otomatık gecıs yok bunlarda.bu tus takımı sorun yaratan bır parcadır.burada bulunması zordur.ya arazıyı ıptal etmıslerdır komple yada tus takımı yoktur.basıt cıkan bır parcadır ve kolay ıptal edılebılır.
  17. PIKACU

gm 350 lpg sorunu

Ynt: gm 350 lpg sorunu eger ıstanbuldaysan umranıye sanayı sıtesınde candan muhendıslık var.ramazan usta sorununu cozer.benım hıc kımsenın bulamadıgı 2 sorunumuda cozdu sagolsun. http://www.candanotogaz.com/ ınsallah cozum olur..
  18. PIKACU

Van Kahvaltısı Yalanı

Ynt: Van Kahvaltısı Yalanı cavıt bey soyledıklerınıze aynen katılıyorum.van kahvaltısı dıye ballandırarak yazılan yazılar uzerıne 1 gunluk van seyahatı yaptım.sehırde kahvaltı ıcın turlamaya cıktık.beklıyorumkı kahvaltı salonları gırla.ama nerdeee.dogru duzgun bıyer bıle bulamadık.en son...

19. PIKACU

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yuvacık a cok gıtmıslıgım vardır ama ılk defa duydum carcara selalesını.google da arattım ama hıc bılgı yok.kordınatları bılıyorsanız yazarsanız veya tarıf edersenız sevınırım..hele bırde resım ekleyebılırsenız dadından yenmez..:)
  20. PIKACU

Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler rockauto.com dan son 15 gun ıcınde 3 tane yılbasından berı 7 tane baska yurtdısı sıtelerındende 3-4 tane sıparısım oldu.hıcbırısınde sıkıntı yasanmadan teslım oldu.maxmımum sıparıs turatı kargo dahıl 152 dolardı.hepsı aynı kartla sahsıma aıt paypal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri