Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oerdogan23 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,080

oerdogan23

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Arkadaslar selam,
Ben 16 mart 2012 tarihinde ispanyadan 3 ay boyunca gecerli 30 gunluk multi girisli vize aldim.Bu vize ile almanya almanya aktarmali ucak ile ispanyaya giris yaptim..29 eylul tatarihinde ise cek cumhuriyeti konsoloslugundan Ets tur ile 10 gunluk tek girislik vize aldim ve bununla macaristan girisli cek cumhuriyeti cikisli vize kullandim.Bayramda italyaya arkadasim ben cek cumhuriyetinde iken ucak bileti almis 8 ekimde istanbula donunce vize islemleri icin italya konsolosluguna basvurucaktim ama yogunluk sebebiyle vixenin yetismeyecegini soylediler..Bu durumda vize araci firmasina danistim bana ispanyadan schengen basvurusuyaptilar eger ispanyadan vizem cikarsa bu schengen vizesi ile ilk girisim italya yapabilirmiy bir sorun cikarmi?
 

Etiketler

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Yani bazı olaylarda duydum Fransa vizesi ile ilk girişi başka ülkeye yapan ve hiç sorunla bile karşılaşmayan,İspanya schegen vizem çıkarsa italyada memur neden bu vize ile giriş yapıyorsun derse tatil planım değişti gibisinden bir şey desem olurmu?
 

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

tatil planım değişti pek işe yaramayabilir. Fakat Oturum Süremin çoğunu İspanyada geçireceğim için İspanya Shengen i aldım derseniz olası sorunları %80 önlemiş olursunuz. gerisi nerede kalacaksınız, cebinizde kaç para var, v.s.
 

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

yapabılırsın cunku ıspanya vızesıyle ıspanyaya gırıs yapmıssın.ve ıspanyadan ıtalyaya gecsen sıkıntı olurmuydu.olmazdı.dolayısıyla aynı sey.ıspanyaya hıc gıtmemıs olsan sıkıntı olurdu.
 



Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Vermis oldugunuz cevaplar icin cok tesekkurler,su anda zaten ispanya vizesi icin basvurdum mecbur artik sayet schengen vizem ispanyadan cikarsa mecbur bu vizeyle italya ya gidicegim,24 ekim gidis 29 ekim donus biletim var..Kasim atinda 10 gun ispanyadan kalicam gibisinden desem bu sebepten vizeyi ispanyadan aldim desem acaba yeterli olurmu..
 

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

ben finlandiyaya gitmek icin finlandiya vizesi aldim fakat sonra gitmedim ayni vize ile once yunanistan sonra feribotla italyaya giris yaptim hic bir sikinti olmadi sadece feribottan inerken italyan polisi pasaport kontrolu yapti
 

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

Arkadaslar 24 Ekimde ispanyadan almis oldugum schengen vizesi ile ilk girisimi italyadan yaptim,Venedik Havalimani kucuk oldugundan ucaktan cok turk yolcu inince pasaport gorevlileri pasaportlara oylesine baktilar tabi en cok benim ppasaporta bakmasi uzun surdu onceki giris cikislarimi gordukten sonra girisi vurdu cok sukur bir sorun cikmadi..Simdi yilbasi icin isvicre aktarmali ispanya madrid yolculugum var ondada sorun cikmaz artik diye dusunuyorum..
 

Ynt: Ispanya vizesi ile italyaya giris mumkunmu?

İtalyanlar rahat adamlar takılmazlar öyle detaylara :D Ben Leonardo da Vinci Havaalanından giriş yapmıştım, ne vize sayfasına ne de fotograf sayfasına bakmışlardı, rastgele boş bir sayfaya giriş basıp yollamışlardı :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,370
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst