Arama sonuçlarınız

1. M

My FZJ80 or VX80

Ynt: My FZJ80 or VX80 Devamında başka yenilikler varmı acaba,yeni ilaveler yaptınız mı araca?

2. M

Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Faruk bey sarı toyotanın sahibiydi,izci programından hatırladım onuda.Bu yeni aracının hikayesini inceledim siteden,oldukça uğraşmış.Neden sattığını merak etim doğrusu,bu kadar emek varken.kendisine ulaşıp...
  3. M

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Tam dolu bir araç sanırım bu ilandaki gibi oluyor.Antalya tarafında olanlardan belki aracı tanıyan görenler vardır.Tabi fiyat biraz tuzlu :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-tam-dolu-hatasiz-full-extra-34083496/detay?

4. M

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Mustafa abi yaban tv'de Okan Tozun'un sunduğu İzci programında Karadeniz gezisinde VX80 yeşil aracı kullanan kişi aynı zamanda programla özdeşleşen beyaz cherokee xj'yi toplayan kişi diyebilirim.Ben lacivert vx100'ü görmeye gitmiştim, araç oldukça temiz...
  5. M

Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum Peki bende toyota araştıran birisi olarak bir soru sorayım: çevrede neden off road donanımlı VX80 sayısı daha fazla?vx100 ile aynı yaşta bir 80 kasa daha hesaplı alınabildiğindenmi,yoksa 80 kasaların off road özelliği dahamı fazla?Herkes 80 kasa arıyor ama...

6. M

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. İsmail bey teşekkür etmeyi unuttum bilgileriniz için :) Teşekkürler

7. M

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. İşin ilginci şu an bu araç dışındada başka vx80 satışı yok.Bende uzun zamandır arıyorum gerçi zamanımın çoğu karar vermekle geçti.Taki burada toyotalar hakkında yazılanları okuyana kadar ve toyotanın doğuştan arazi,off road vs kabiliyetleri olduğunu ve sorun çıkartmadığını...
  8. M

Yeni Bir Araç..

Ynt: Yeni Bir Araç.. Benzer yaştaki ve modeldeki aracı en son İsmail bey aldı.Yazılarını nefes almadan okumuştum :) Sanırım almadanda vx80 kasadan epey araştırmıştır.Bilgimiz olması açısından 97-98 model 120000-150000 km lerde bir vx 80'i hangi fiyat aralığında bulursak uygundur.Birde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri