Arama sonuçlarınız

1. xkirpix

Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Şaban Usta bu fotodaki sepetli motoru senden almak arzusunda idim ama yeni bebeğim oldu bu nedenle fikrimden vaz geçmek zorunda kaldım. ama genede bu motoru satıyorsan özelden son fiyatını bana gönderirmisin lütfen saygılar emeğine sağlık

2. xkirpix

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

merhaba lar konun gidişatı yazılanlar ve sizin verdiğiniz tepkileri gördükten sonra size kendi şartlarımla sponsor olmak istiyorum.sizin gibi birinin bu camiada cok ca konuşulacak işler yapacağına inanıyorum. 6-7 ekim tarihlerinde beykoz offroad kulübünün düzenlediği offroad oyunlarında çok...
  3. xkirpix

cenk neden öyle diyorsun aaaaa

4. xkirpix

çok ilginçmiş bankacı arkadaşım. bende 200-220 adet dakika para sayıyorum sizin bankaya benide vezneci yaparlarmı acaba hem de 2 aydır sayıyorum çok tecrübeliyim bir keresinde 90 bin lira saydım. hemde kırışık eski paralarda vardı içinde beni de bankasına alacak takım varsa haber verin...
  5. xkirpix

DOSOD, Düzce 4. geleneksel Yörükler Yaylası Off Road Etkinliği ve Boloff

Ynt: DOSOD, Düzce 4. geleneksel Yörükler Yaylası Off Road Etkinliği çok hoş bir etkinlik olmuş elinize sağlık

6. xkirpix

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Hüseyin selamlar seni aramızda görmekten mutlu oluruz. hem Goliath huma etabina hemde S2 yem i katılmak istiyorsun 2 farklı araba ile.

7. xkirpix

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk çok merak ediyorum
  8. xkirpix

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) teşekkürler amatör olarak iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz
  9. xkirpix

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Sevgili dostlar Beyoff ekibi olarak tüm camianın buluştuğu her model ve markadan, her çeşit donanıma sahip araçların katılımına müsait alternatif parkurları olan bir oyun düzenlemeye çalıştık. Bu adı üzerinde oyunun...

10. xkirpix

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri takip

11. xkirpix

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup araba Ajda Pekkan olmuş yani estetik güzel yürür eski mi kalmış acaba
  12. xkirpix

Offroad Aracı ile Karavan Çekmek.

Ynt: Offroad Aracı ile Karavan Çekmek. gezi notlarınızı takip etmiştim. bu başlık altında yeniden açmak çok daha iyi olmuş paylaşım için teşekkür ederim. özellikle benim işime yarayacak. selamlar

13. xkirpix

VEFAT

Ynt: VEFAT Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin
  14. xkirpix

4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!!

Ynt: 4X4 İÇİN HELEZON YAYLARI!! bey efendinin bir sıkıntyısı vardır. Acil devalar dileriz. müsayit olunca ilgilenecektir umarım
  15. xkirpix

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri bu konu başlığını görür görmez çok heycanlandım. hepsini okumadan önce bir teşekkür edeyim istedim. Bu başlık altında bilgi paylaşan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. global ısınma arkasından gelecek olan buzul çağında medeniyetlerimizin...

16. xkirpix

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor afedersiniz ilgiyle takip ediyorum projelerinizi ikiside harika projeler benimde yürüyeni tamamen kendim tasarladığım ortadan elektirik motorlu bir projem var ama ne vakit nede parasal imkanlar müsait. dilerim bende projemi, yaparım ve sizlerin...
  17. xkirpix

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor merhabalar yüklediğiniz bu yanlışlıkla olan resimdeki motoru satarmısınız
  18. xkirpix

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: DISCO-MB 2012 (Gaziantep) Göktuğ bey hunileri taktık bekli yoruz derken yeni proje ile çıktınız karşımıza. Eski projeye ne oldu acaba iptalmi devammı herşeyin yolunda gitmesi dileklerimle saygılar

19. xkirpix

52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

Ynt: 52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI çok teşekkür ederim bu jeep C3 ve M38 denilem modeller arasındaki farklar ile hiç ilgilenmeden. başka bir hayranlığım vardır bu tip araçlara. kısaca anlatmak isterim. ben Ankara Beypazarı doğumluyum. ama bebekliğim den itibaren istanbulda olmanın verdiği...
  20. xkirpix

52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

Ynt: 52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI bu son resimler farklı bir aracınmı yoksa toplamaya başladığınız araçmı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri