Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GRANDCHEROKEE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,184

GRANDCHEROKEE

Ana Kamp
Yer
GAZİEMİR İZMİR
Selam.. Iyı bir off orad yarıscısı arayan off road takımı varsa, ben buradayım.. yol musaıtse jeep le 200 - 220 bıle basarım... Zor yollarda, toprak yollarda, vırajlarda vesaire, cesurca kullanırım...Çamurlu parkular olursa, jeep ımın onunde vınc olması yeterlı, bır kac teknık egıtımle onu da hallederım.. En cok guvendıgım seyler : Icımdekı adrenalın, hırs ve suratı sevıyor olmam...Bır takımın yarıscısı olursam, jeepı son haddıne kadar zorlarım ve kullanırım.. Eger aracta hasar olursa, tamır masrafı ıcın benden para cıkmasın yeter. Yarıslarda derecelere gırmek benden, aractakı hasarı karsılamak takımın oldugu fırmadan :smiley:)))

Adrenalınlı bankacıdan sevgıler....

Etiketler

harbiden güzelmiş böyle bi dönemde haber verelim herkese böyle pilot herzaman bulunmaz...

1999 yılından beri araba kullanıyorum.. Yollarda sürat yapmamı engelleyen tek şey radara yakalanıp ceza yemek korkusudur.. Duz yolda surat yapmak ayrı zevkım, zor yollarda mumkun oldugunca surat yapmak da ayrı zevkımdır..2 aydır jeep kullanıyorum.. Resimdeki Grand Cherokee yı kullanıyorum.. 230 ibre var ve ıbrenın hakkını sonuna kadar verıyor.. Herhangı bır takımda degılım.Ancak beni takıma alan Firma emin olsun kı HIRS,ADRENALIN sahıbı, Jeep in performansını sonuna kadar zorlayacak bır kaptana sahıp olacak..Kazdagları nın dag parkurlarında gezdım... Bandırma Kapıdag Yarımadasını 90 km cepecevre dolastım.. Ucurum kenarındakı toprak yollarında performanslı olarak kullanarak ındım cıktım o vırajları.....Zemın bozuksa tabıı kı ona gore gereklı hızda kullanırım.. Ama zemın topraksa ama gırıntılı cıkıntılı degılse, ıster vırjalı olsun ıster duz yol olsun, hıc sorun degıl, aracı ve lımıtı zorlarım surat yaparım...Benı takıma alan takım korkusuz bır pılota sahıp olacak.. Hafta ıcı bankada mudur yardımcılıgı yaparım, hafta sonları da takımda pılotluk yaparım :smiley:)))

ADRENALIN + KORKUSUZLUK + GÜÇ = GRANDCHEROKEE

bravo 200-220 gibi hızlara çıkabiliyorsanız ne mutlu,yoksa bu radarlar yüzünden kaç kişinin yeteneği farkedilmedi kim bilir, allahtan böyle bir site var.

Vallahi tanıdıklara haber vereyim,"hırs ve adrenalin" sahibi olmanız da büyük artı çünkü. Kaçırmak istemeyen çok kişi olur,boşuna harcanmayın

dostum saygılar 21 yıllık ambulans şoförüyüm toplamda 30 yıllık araç kullanıcısıyım aklına gelemeyecek sayıda araç kullandım ama ne hikmetse senin kadar profesyonel olamadım başarılarının devamını dilerim şu 200 220 km olayına gelince bence okadar hız yapma sonunda onları herdefasında biz taşımak zorunda kalıyoruz mutlu kal :smiley: ( buarada 5 yıl deffender ambulans kullandım )

Hocam şimdi yarışlar için copil de gerekecektir, eğer lazım olursa ben buradayım, bekliyorum... Ancak benim hız korkum vardır, son sürat giden arabada korkuyorum...

çok ilginçmiş
bankacı arkadaşım. bende 200-220 adet dakika para sayıyorum sizin bankaya benide vezneci yaparlarmı acaba hem de 2 aydır sayıyorum çok tecrübeliyim bir keresinde 90 bin lira saydım. hemde kırışık eski paralarda vardı içinde

beni de bankasına alacak takım varsa haber verin lütfen.

para hırsı + parayla gelen adrenalin + HIZ

selamlar

desenize artık izmire istediğimiz gibi zevkle gezmeye gidemeyeceğiz.bir canavar daha çıktı karşımıza kaçacak yer bakıyorum artık kendime.allahtan radar var birde o olmasa kimbilir neler yapar.gerçi offroad parkurunda radar olmuyor bildiğim kadarıyla ama bu arkadaş için koysak mı ne yapsak ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR