Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,243
Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

şaban.usta' Alıntı:
bmw r 67-1951 model klsik bir makina daha bunu da sizlerle paylaşayım

DSCF1263.JPG

DSCF1264.JPG

DSCF1262.JPG

Etiketler

merhaba bu çalışmamızın sonuna geldik sayılır son bimiş halini gösteren fotolarıda paylaşayım

100_2116.JPG

100_2120.JPG

100_2111.JPG

100_2112.JPG

ustaların ustası şaban usta cok harikakasız yaaa emeğinize sağlık cok güzel işler yapıyonuz ilgiğle izliyoruz bu sitede görübte beğenmeyen yoktur sanırım hoşca kalın..

arikandalı' Alıntı:
ustaların ustası şaban usta cok harikakasız yaaa emeğinize sağlık cok güzel işler yapıyonuz ilgiğle izliyoruz bu sitede görübte beğenmeyen yoktur sanırım hoşca kalın..

sağolun arikandalı kardeşim birde nickinizin altında isminiz yazssa daha güzel hitap edebilirz birbirimize aslında neyse önemli değil benim bu yapmış olduğum çalışmaları burada sizlerle paylaşıyorum bundan sonrada 51 model NSU marka bir klasik var şu an onun söküm aşamasındayım devamı var saygılar

100_2708.JPG

Tekrar tebrikler Şaban Usta.Kolay gelsin. ;D

şaban.usta' Alıntı:
Şaban Usta bu fotodaki sepetli motoru senden almak arzusunda idim ama yeni bebeğim oldu bu nedenle fikrimden vaz geçmek zorunda kaldım. ama genede bu motoru satıyorsan özelden son fiyatını bana gönderirmisin lütfen
saygılar emeğine sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR