Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan şaban.usta Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,244
Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

teşekürler monti artı moderotörlere bir çağrım var lütfen sitenin eksiklilerini takip etsinlerki bizler sorun yaşamıyalım irtibatı koparmıyalım resimler açılmıyor ilgilenin lütfen

Etiketler

ustam,
çalışmalarınızı merakla bekliyoruz,
kolay gelsin,
selamlar

merak edenlere resimler açılmıyor bu makinanın bitmiş vede sepetsiz hali nickimdeki resimdir 1937 model alman malı nusu dur

Şaban bey kolay gelsin,fotoğrafları çok merak ettim,sitede sorunlar oluşuyor
http://photobucket.com/ bu siteye üye olabilirsiniz yada üye olmadanda yüklenebiliyor herhalde ,fotoğraflarınızı oraya yükleyin size link vericek (direck link) o linki kopyalayıp buradaki konu yada cevap yazdığımız kutucuktaki resim ekle amblemini tıklayarak linki oraya yapıştırın
Hem bu sizin içinde iyidir ,her siteye tek tek fotoğraf yüklemektense tek bir siteye yükleyip ,fotoğrafın linkini istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz,maillerinizde bile ...

yusuf3070' Alıntı:
http://photobucket.com/ bu siteye üye olabilirsiniz yada üye olmadanda yüklenebiliyor herhalde ,fotoğraflarınızı oraya yükleyin size link vericek (direck link) o linki kopyalayıp buradaki konu yada cevap yazdığımız kutucuktaki resim ekle amblemini tıklayarak linki oraya yapıştırın
Hem bu sizin içinde iyidir ,her siteye tek tek fotoğraf yüklemektense tek bir siteye yükleyip ,fotoğrafın linkini istediğiniz yerde paylaşabilirsiniz,maillerinizde bile ...

yusuf bey sizin dediğinizi biraz oğraştırdı amma becerdim galiba resimleri yüklemeyi

http://s1159.photobucket.com/albums/p626/motoxteknik59/

Evet Şaban bey olmuş,farenizin imlecini yüklediğiniz fotoğrafın üzerine getirin ,yazılar çıkacak (direct linki) tıkladığınızda otomatilk olarak link kopyalanıyor sonra buradaki imlecin içerisine yapıştırın,
Böylelikle istediğiniz kadar fotoğrafınızı tek cevapta paylaşabilirsiniz,yada tek tek size kalmış
Abicim bende tırakyalıyım Hayrabolu luyum,o motor 12 silindirmi yoksa benmi yanlış görüyorum ??? ,boruların dizaynı harika olmuş
Ne yaptınız ustam onunla,işçiliğiniz gerçekten 10 numara,bu aradada afiyet olsun ;)

2vakqc9.jpg

100_1870.png

Şaban Ustam Merhaba,
gerçketen çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
boya işini de kendiniz mi yaptınız?
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Şaban Ustam Merhaba,
gerçketen çok güzel olmuş ellerinize sağlık,
boya işini de kendiniz mi yaptınız?
selamlar

arkadaşım buraya giren mkina komple her şeyi benim elimden çıkıyor boya elektrik kaporta motor aklına gelen har şey saygılar

yusuf3070' Alıntı:

yusuf beyin çalışmalarını bende takip ediyorum kolay gelsin böyle bir çalışmayı ileride bende yapabilirim

Ustam valla bu deyim size çok az gelir resmen sıfırdan bir arazi aracı yapıyorsunuz ??? ,herşeye çok emek verilmiş belli
Her fotoğrafı şu sitede tek tek paylaşsanız emin olun her biri için sayfalarca yorum olur,

Şu siteyide düzeltemediler gitti,sürekli birileri kurcalayıp duruyor ,aylarca süren test yayınımı olurmuş(webmaster duy sesimi),bakın ne kadar önemli paylaşımlar yapılmaya çalışılıyor şu karmaşa içerisinde :mad:

Gerçekten sizin gibi sabırlı ve bir iş için bu kadar emek sarf eden insanlar bulmak çok zor,gerçi bulunabileceğinide sanmıyorum
Ustam bu nasıl bir harikadır

fdf.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR