52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yılmazjeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,806
Ynt: 52'DEN M38 YAPIMI!!!AYDIN FARKI

09

Bekir009014 (3).jpg

Bekir009015.jpg

Bekir009017.jpg

Bekir009018 (2).jpg

Etiketler

renk olarak ne düşünüyorsunuz?
askeri haki yeşil müşhiş yakışır bence,
devamını merakla bekliyoruz,
kolay gelsin

çok güzel bir çalışma
bende bu 52 lerden alçak kaputtan bir tane istiyorum yardımcı olurmusunuz m38 istemiyorum
teşekkürler

bu son resimler farklı bir aracınmı yoksa toplamaya başladığınız araçmı

ben cevap vereyim sanırım farklı bir aracın çünkü sarı olanın boyası eski ve paslanmalar var.tabi aracı çok önceden topladılarsa bu sefer de işçilik kusurları ortaya çıkıyor maalesef.kısa zamanda deforme olmuş demektir.yine de ellerine sağlık usataların.ama sonuçta aynı araç nasıl m38 oluyor onu anlamadım.zaten m38 kasa tadilatını yaptıkları araç.diğer yuvarlak çamurluklu olanlar da m38a1 diye devam eder vs vs .

Takip, Sarı araç normal cj3a diye biliyorum. aynı araç değil farklı yani..

Maşallah ustam kendisi konuşmuyor ama işini konuşturuyor. Eline sağlık güzel bir çalışma oluyor.

Acaba bizim Gaz69 ları göndersek onlarıda yaparlar mı yoksa illa JeeP mi olacak?

Oldukça iyi iş çıkarmışsınız.Gözüme takılan bir iki detay olmasına rağmen bunlardan söz etmek yerine,hani bulunduğum yöre de bazı işlemleri yaptırmayıp "acaba Aydın'a götürsem mi ?" sorusunu kafamda netleştirmek adına Aydın da kaportadan mekaniğe jeep sanayisini şekillendirmek için birkaç soru sormak istiyorum cevaplarsanız şimdiden teşekkür ederim.
1. Eklediğim resimlerde işaretlediğim mukavemet amaçlı "Kordon" ları sac üzerinde boydan boya deyilde uçları sacın bitim noktasına varmadan , yada söz gelimi sacın ortasında bitirip diyelim 5cm bir boşluk bırakıp tekrar başlatacak şekilde çekebiliyormusunuz?
2. Kaç mm sac kullanıyorsunuz?
3. 1.5 mm, 1.6 mm saca bu kordonları çekebiliyormusunuz? Bu kalınlıktaki sacı kaportanın genelinde şekillendirip kullanabiliyormusunuz?
Tekrar teşekkürler.

005.jpg

006.jpg

007.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR