Arama sonuçlarınız

1. talkie77

jetta&corolla dizel, hangisi?

Ynt: jetta&corolla dizel, hangisi? Jettanın yeni kasası hoş.KOnfor açısından Jetta,sorunsuzluk açısından Toyota

2. talkie77

ilk gps nasıl olmalı

Ynt: ilk gps nasıl olmalı Teşekkürler.Baz model işimi göreceğe benziyor.
  3. talkie77

ilk gps nasıl olmalı

Ynt: ilk gps nasıl olmalı Daha önce GPS kullanmadım.Bu sebeple bu konuda biraz cahilim.Dağa çıkınca arar ara noktaları kendim kaydedicem ve ona göre mi geri dönücem acaba?Başlangıç noktasından durduğum yere kadar kendisi kayıt etmiyor mu? Harita yüklenen modellere gittiğim dağların haritasını...

4. talkie77

ilk gps nasıl olmalı

Ynt: ilk gps nasıl olmalı Avda aracı bulduktan sonra evi geri bulmak için navigasyon kullanabiliyorum.Bu hafta sonu sis sebebiyle neredeyse kayboluyordum.
  5. talkie77

ilk gps nasıl olmalı

Ynt: ilk gps nasıl olmalı Ben de ava gittiğimde beni arabaya geri götürebilecek bir GPS arayışındayım.Marka model tavsiyenizi bekliyorum.

6. talkie77

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Taşıyıcı ayakları kesinlikle dışardan daha ucuza bulabilirsiniz.Ben aracı aldığımda üzerinde vardı.Bir göz atın: http://www.eliftuning.com/Port-Bagaj-Tavan-citasi/Suzuki/2610

7. talkie77

SATILIK DİSCOVERY 2 V8 2003 MODEL

Ynt: SATILIK DİSCOVERY 2 V8 2003 MODEL Fotoları bekliyoruz.Takip.
  8. talkie77

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Takipte kalalım...
  9. talkie77

grand vitara otomatik vites

Ynt: grand vitara otomatik vites Otomatik vites maalesef biraz hantal kalıyor.Ama genişlik ve sağlamlık açısından sizi tatmin edeceğine emin olabilirsiniz.2007 ESP'li alabilirseniz daha da güzel olur.

10. talkie77

30.000 liraya ne alayım???

Ynt: 30.000 liraya ne alayım??? Teşekkürler.

11. talkie77

suzuki 1.9 DDis Alınır mı ?

Ynt: suzuki 1.9 DDis Alınır mı ? Alacak olan kişi ne maksatla kullanacak önemli olan o.Ağır offroad,sehiriçi,kamp,gezi...vs
  12. talkie77

Satılık Toyota VX80

Ynt: Satılık Toyota VX80 Cruiser bu fazla söze gerek yok.

13. talkie77

Satılık, Servis Bakımlı 5.9

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9 Arkadaş muhtemelen aracın vergisini yatırdığı ay fiyata onu eklemiş o sebeple artmış.Daha sonra çabuk satılması için fiyatı düşürmüş.
  14. talkie77

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  15. talkie77

30.000 liraya ne alayım???

Ynt: 30.000 liraya ne alayım??? Vitara aldım konu kilitlenebilir.

16. talkie77

Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg

Ynt: Lalizas Ürünü - Elektrikli Portatif Vinç 1000kg İlgi alanımda.İşaretlemekte fayda var :)
  17. talkie77

Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Günlük 100 km yol yapılacaksa vitara bakmanızı öneririm;eski bir samurai kullanıcısı olarak.
  18. talkie77

2011 Gasgas Ec 250 Sixdays

Ynt: 2011 Gasgas Ec 250 Sixdays Hayırlı satışlar.

19. talkie77

arıza lambası

Ynt: arıza lambası 2006 model G.Vitara aldım.Araç LPG ile çalıştığında motor arıza lambası yanıyor.Benzinle kullanırsam sorun yok.LPG kiti Atiker.
  20. talkie77

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Araç değişikliği ile karşınızdayım.Artık 2006 model 2.0 Grand viitara sahibiyim 01-Hakan Irıklı - Suzuki Vitara 2000 - İstanbul. 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki XL7-2006) Bolu 04 -...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri