Satılık, Servis Bakımlı 5.9

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emreyildirim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,869

Etiketler

Ynt: Satılık, Servis Bakımlı 5.9

neden 25.00 26000 çıktı araç güzel ama açık artırma değilki ikide bir fiyat artırıyosun hayırlı satışlar 8) 8) 8)

Arkadaş muhtemelen aracın vergisini yatırdığı ay fiyata onu eklemiş o sebeple artmış.Daha sonra çabuk satılması için fiyatı düşürmüş.

Çok güzel çok temiz bir araçmış gerçekten. Hayırlı satışlar.

evt arkadaslar bandrolü yatırdıgımda fiyatı yukseltmistim,yeni bir arac aldıgım icin satıyorum, temenniler icin tesekkur ederim gercekten cok temizdir aracım,insallah degerini bilen birine nasip olur,hayırlısı..

yeni fiyat :

24.500....

o kadar para cıkartabılsem hemen gıdıp alacagım bı araç

aracımın bugun itibariyle muyaneside yapılmıstır 27/9/2013 e kadar vizesi bulunmaktadır...herseyiyle satısa hazırdır...

ilan günceldir...24,500 TL

Araç satılımıstırr , yeni sahibi mehmet arkadasımıza hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin gule gule binmeyi nasip etsin...

ilan yayından kaldırılabilir.. Tesekurler....

abi haftada bir 500 düşürüyorsun diye 5-6 ay sonra 3000 e alırım diye bekliyordum ama 24 e gitti. hayırlı olsun gerçekten temiz duruyor fotograflardan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR