Suzuki İçin Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilyasfb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,169
Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj

Merhaba Arkadaslar,

2009 5 kapi GV dizel icin ust bagaj onerileriniz var mi? Biliyorsunuz bunlarin ust kisminda kendi citalari var, esas gerek olan bu citalar arasina yerlesecek tesiyici ayaklar zannedersem. Servis tanesi icin 540 tl dedi. Birazcik pahali gibi :smiley:

Liutfen tecrube ve onerilerinizi esirgemeyin.

Tesekkurler.

DSC04761.JPG

Etiketler

bahadir70' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,

2009 5 kapi GV dizel icin ust bagaj onerileriniz var mi? Biliyorsunuz bunlarin ust kisminda kendi citalari var, esas gerek olan bu citalar arasina yerlesecek tesiyici ayaklar zannedersem. Servis tanesi icin 540 tl dedi. Birazcik pahali gibi :smiley:

Liutfen tecrube ve onerilerinizi esirgemeyin.

Tesekkurler.
Taşıyıcı ayakları kesinlikle dışardan daha ucuza bulabilirsiniz.Ben aracı aldığımda üzerinde vardı.Bir göz atın:
http://www.eliftuning.com/Port-Bagaj-Tavan-citasi/Suzuki/2610

merhaba bende aracıma port bagaj taktırmayı düşünüyorum

aklımda olan thule pacific 100 ve mont blanc vista 320 modelleri var. thule da kampanya var pacific 100 +taşıyıcı sistem 1000 tl , mont blanc de iskontolu hemen hemen aynı fiyata. ama okuduğuma göre thule, taşıyıcı sistemler konusunda çok daha iyiymiş sanırım thule alacağım.

aracım golf 2012 tdi

Selamlar
Bir arkadaş Fiat Tipo bagaj ayaklarını ters çevirerek halletmiş..Ben de yeni Suzi'ye bagaj aldım ama ayak olarak universal, sıkıştırmalı olanı denedim, daha ilk ağır arazide bagaj uçtu:smiley:)) Tavanı delmeden, sadece fitilin altından delmek mümkün..
Bu fiat ayakları İstanbul'da nerede bulunur acaba???

arzuguide' Alıntı:
Selamlar
Bir arkadaş Fiat Tipo bagaj ayaklarını ters çevirerek halletmiş..Ben de yeni Suzi'ye bagaj aldım ama ayak olarak universal, sıkıştırmalı olanı denedim, daha ilk ağır arazide bagaj uçtu:smiley:)) Tavanı delmeden, sadece fitilin altından delmek mümkün..
Bu fiat ayakları İstanbul'da nerede bulunur acaba???

aksaray yenikapı parcacıların arsında aksesuarcılar var birkacı toptancı tek satışı yok..ama en az 3-5 tane var..

tiryaki hasanpaşa sokak/küçüklanga caddesi..adres olarak.. :smiley:

Çok teşekkürler..Ben oradaki parçacıları daha yeni keşfettim ve kırık olan bagaj ve iç kapı kollarımı aldım..Yan sanayi falan ama epey ucuza çıktı. Yarın bir gidip bakayım, arabayı tanıyorlar zaten:smiley:
Bizim gibi pahalı parçalı araçlar için süper yer..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR