Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kumyatak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,857

kumyatak

Yeni Üye
Yer
TRABZON
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-suzuki-vitara-klima-lpg-uygun-fiyat-56860139/detay/
İyi günler saygı değer forum üyeleri yukardaki linkteki aracın durumu ile bilgi almak istiyorum,bu aracı alacak olsam ilerde bana ne gibi
sıkıntılar yaşatabilir,malum modeli ve kmsi belli.
Bana her türlü yola gidebilecek bir araç lazım (karadenizde yaşıyorum,off-road amaçlı değilde gezi amaçlı bir araç düşünüyorum)ve bütçemde en fazla 11 bin tl sizce buracı alınır mı? :smiley: şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim,

Etiketler
Ynt: Bu araç hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?

vitaralar güzel araçtır 3 kapı oluşu sizce problem deyilse aracı iyice kontrol ettirdikten sonra rahatlıkla alabilirsiniz pişman olmassınız.fiatta uygun.

1.6 modellerde 3-5 çeşit motor vardır ..bunda ise sanırım karbiratörlü olanı var beygırı düşük olur gerisi vitara zaten..

>>http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60387.msg709957#msg709957

93 öncesi Vitaralarda klima var :D ama hidrolik direksiyon yok diye biliyorum.

Tanımış olduğum bir motor ustasına bu araçla ilgilil bilgi almak için gittim,ustam da bana bu racın uygun olmayacağını biraz fazla masraf açabileceğini ver daha önemlisi bana vitara yerine suzuki samuraileri önerdi,makaslı olanlarını özellikle tavsiye etti(89-93 model arası),
Samurailerin çok sağlam ve sade olduğunu,parçalarının bulunabildiğini ve ucuz olduğunu söyledi,zira kendisinde dizel motorlu 90 model bir samuraisi olduğunu,ve her türlü iş için kullandığını söyledi,daha sonra aracı beraber baktık,araç gerçekten savaştan çıkmış gibi,her tarafı yara içinde ama müthiş çalışıyor,gözümün önünde 1 metre yüksekliğindeki kumu yarıp geçti,temiz ve uygun bir kasa bulursa aracın kupasını yenileyeceğini söyledi,
bende şu anda kararsız kaldım,samurai mi, vitara mı?
Benim konfor olarak beklentilerimi samurai karşılayabilir mi?
Bu konuda fikri olan yada bu iki araçı test etmiş kullanmış arkadaşlarımız var mı,onların yorumlarını bekliyorum ,iki aracın + ve - lerini yazarlarsa çok memnun olurum,
yorumlarınız kararımı önemli ölçüde etkileyecek,o yüzden lütfen bilen ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,
Saygılarımla hepinize şimdiden teşekkür ederim.iyi günler,,

,samurai mi, vitara mı?
offradın hertürlüsünü yapar iş makinası tadındadır ..

uzun yol olrak bi istanbul yapın geriye kamyonla yollarsınız.. ;D

OĞUZ BEY GALİBA SİZ SAMURAİDEN BAHSADİYORSUNUZ,ESPİRİ YAPAR GİBİ CEVAP VERDİNİZ,HALA GÜLÜYORUM :smiley:,
ANLADIĞIM KADARI İLE SAMURAİ'NİN SADECE OFF-ROAD ARACI OLARAK KULLANILABİLECEĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ,
BEN ALACAĞIM ARAÇLA HAFTA İÇİ HER GÜN YAZ-KIŞ ŞEHİRLERARASI 100 KM YOL + HAFTA SONLARI DA BOZUK VE ENGEBELİ YOLLARDA KULLANCAĞIM,BU ŞARTLARDA SİZİNDE YORUMLARINI DEĞERLENDİRDİĞİM ZAMAN VİTARA DAHA MANTIKLI GELİYOR

Merhaba arkadaşım,
Kumyatakli, eminimki çok iyide horoncusundur nedenmi Kumyatak uşakları çok güzel horon oynar.
Az gün geçirmedim Kumyatak'ta, ne güzel günlerdi.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

;) doğru anlatmışım.. ;D

>>yalnız büyük harf kullanmayalım..derim..tam bilmesemde bagırmak falan gibi kötü anlamı varmış.. ::smiley:

kumyatak' Alıntı:
OĞUZ BEY GALİBA SİZ SAMURAİDEN BAHSADİYORSUNUZ,ESPİRİ YAPAR GİBİ CEVAP VERDİNİZ,HALA GÜLÜYORUM :smiley:,
ANLADIĞIM KADARI İLE SAMURAİ'NİN SADECE OFF-ROAD ARACI OLARAK KULLANILABİLECEĞİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ,
BEN ALACAĞIM ARAÇLA HAFTA İÇİ HER GÜN YAZ-KIŞ ŞEHİRLERARASI 100 KM YOL + HAFTA SONLARI DA BOZUK VE ENGEBELİ YOLLARDA KULLANCAĞIM,BU ŞARTLARDA SİZİNDE YORUMLARINI DEĞERLENDİRDİĞİM ZAMAN VİTARA DAHA MANTIKLI GELİYOR
Günlük 100 km yol yapılacaksa vitara bakmanızı öneririm;eski bir samurai kullanıcısı olarak.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşım,
Kumyatakli, eminimki çok iyide horoncusundur nedenmi Kumyatak uşakları çok güzel horon oynar.
Az gün geçirmedim Kumyatak'ta, ne güzel günlerdi.
Merhaba
sisdağili61 doğru bildin arkadaşım iyi horoncuyumdur,profesyonel anlamda horonda oynarım nikinden anladığım kadarı ile ağasalısınız ya da orada yaşadınız,benimde anne annem kasımağızlıdır,4x4 bir araç düşünmemin sebebide sis dağı,kadırga vb yaylara istediğim zaman çıkma hevesi,
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim,hoşçakalın.

talkie77' Alıntı:
Günlük 100 km yol yapılacaksa vitara bakmanızı öneririm;eski bir samurai kullanıcısı olarak.
Eski bir Samurai kullanıcısı olarak eğer sizde böyle düşünüyorsanız ,samurai kararımdan tamamen vazgeçiyorum.

Merhaba arkadaşım,
Sisdağı bizim yaylamız, ben Beşikdüzü'lü yüm, şimdi Çanakkale'de yaşıyorum.Çok eskiden bir sezon Kumyatakta çalıştım oraları bilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR