Arama sonuçlarınız

1. orion

VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir? T2 ya da muadili eski araçlar için şu göz önünde bulundurulmalı, bu araçlar "benim de bir karavanım, ya da camperim olsun" diye alınacak araçlar değil. Bu araçlar başka bir tutku, kesinlikle "benim de T2 im olsun" " benim de T2 westy im olsun" diyecek...

2. orion

Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet

Ynt: Tüm Kampçı - Karavancı Dostlar için Açık Davet Geçtiğimiz haftalardaki Poyrazlar gezisine ilk atlayanlardan biriydim ama bir iki sebepten ötürü katılamadım. Orada olamasam da gönlüm Poyrazlar'daydı. Bundan sonra yapılacak gezileri ve kampçı - karavancı birlikteliğnii manevi olarak...
  3. orion

Ev Yapımı Camper; Yurtdışı Örneklerle İlgili İnternet Siteleri

Ynt: Ev Yapımı Camper; Yurtdışı Örneklerle İlgili İnternet Siteleri Valla bence de Yusuf Abi'nin, Arkın'ın işine baktığımızda yukarıdaki linktekinden daha iyi iş çıktığını düşünüyorum. Ama tabiki orası burası çok iyi görünsün, çok şık olsun demeden mütevazi bir çalışma ortaya çıkmış. Karavan...

4. orion

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Vallahi anlayamadım gitti. Zamanında Almanya'dan yardım olsun diye Trabzon'a T3'lerden hibe mi etmişler ;D Neden Trabzon'da bu aletten bu kadar var? Sebebi gurbetçi vatandaşlarımız desek, heryerde gurbetçi var. Neden Trabzon...
  5. orion

Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan

Ynt: Gönüllü Sadelik; Sade Yaşam ve Karavan 2008 Ağustos'unda Sinop'ta Nükleere Karşı bir eylem amacıyla bir grup insan toplanmıştı. Ekotopya isimli oluşumun öncülük ettiği kampta dünyanın dört bir yanından insanlar oradaydı. Türkiye'den Barışa Pedal isimli organizasyonun da eşlik ettiği...

6. orion

Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010)

Ynt: Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010) Biliyorum Hatta tıpkısının aynısı... Ama tabi buradaki Syncro mu onu bilmiyorum

7. orion

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım *Bu ilandaki bilgilere göre 1.6 Dizel, Turbo Dizel değil. *İçindeki mobilyanın ne durumda olduğu belirtilmemiş ve fotoğraflarda da görülmüyor. *En önemlisi ruhsatta ne olarak geçtiği de belirtilmemiş. *Bence içindeki...
  8. orion

Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010)

Ynt: Kamplı Gezi Önerisi (29 Ekim 2010) İnsel Abi'ye de Cem Abi'ye de geçmiş olsun ;) Bahsedilen sitede gerçekten görsel bi şölen var, işin içinde sanat ve sanatçı olunca bi başka oluyo işte... Fakat şu linkteki bir fotoğrafta hemen bir detay yakaladım...
  9. orion

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) Gerçekten orda olmayı çok istedim. Ama benim katılamama sebebim üzücü değil neyseki. Hafta sonu aile dostumuzun nikahı için gelen annemin isteği üzerine tanıdık ve eş dost ziyareti yaptık. Ama gerçekten aklım Poyrazlar'da kaldı. :(...

10. orion

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Tabi nerede olduğunuz konusunu atlamışız :) Eğitim için teklifim siz ya da arkadaşınız için geçerli. Zaten bir gün süren başlangıç eğitimi için programınız uyarsa bekleriz. Fakat satın almaya odaklanmışsanız Adrenalin'in Ankara'da yeni bir şubesi açıldı...

11. orion

Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 ) Bence de biz karar verdiğimiz gün ve yerde etkinliğimizi yapalım. Katılmak isteyen hem Gezenbilir'in hem de AVD'nin etkinliğine de katılabilir. Açıkçası ben daha önce AVD'den kimseyle pek tanışmıyorum ama o etkinliğe de katılmak...
  12. orion

Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi

Ynt: Bodeka'dan Sea Kayak Eğitimi Selamlar Türkiye'de ne yazık ki sadece iki marka ve ithalatçı var. Daha fazlasına talep yok... Bunlardan biri Marmaris'te Prijon markasını satan Alternatif Outdoor : http://www.alternatifoutdoor.com/tr/malzemesatisi.asp Eğer Prijon markasını İstanbul'da...

13. orion

Karavan Ortağı Aranıyor

Ynt: Karavan Ortağı Aranıyor Sevgili KEYFF Geçtiğimiz yıl yapılan öneriler arasında da devremülk karavan da vardı. Bu oluşuma kimler katılır bilemiyorum, sonuçta kimisi aracını paylaşmak istemez kimisi ise bunu sadece gezme amacına ulaşmak için bir araç olarak görür her ikisine de saygım var...
  14. orion

Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Poyrazlar bana da uyar. Daha önce gitmedim, gidip görmek isterim 1. orsaalabanda / poyrazlar 2. kyaz75 / yuvacık 3. Orion / Poyrazlar 4. aslanahmet / poyrazlar 5. mayıstosböce / poyrazlar 6. kenan akça /poyrazlar...
  15. orion

Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar Tecrübelere dayanarak söyleyebilirim ki köyde dağda bekçilik yapan çoban köpekleri eğer sizi gerçek bir tehdit olarak algılıyorlarsa köpek kovucu falan hiç takmıyorlar. Hatta biraz daha agresifleştiklerini söyleyebiliriz. Fakat çoban köpekleri o...

16. orion

Sinop Kamp Alanları

Ynt: Sinop Kamp Alanları Sinop'ta denize sıfır olmayan kamp olmaz. Çünkü Sinop zaten denizin içinde :D Sinop şehir merkezinin 3 km doğusunda Karakum Tatil Köyü'nün de kamp alanı var, fakat daha çok çadır kampçılar istifade eder. Yuvam Tatil Köyü de şehir içine 3 km yakınlıkta bir çadır kamp...
  17. orion

Çadır Hakkında Bilgi ?..

Ynt: Çadır Hakkında Bilgi ?.. And outdoor biraz daha ekonomik sınıfta ürünlerin satışını yapar. Yani bu çadırın gerçekten 4 mevsim bir çadır olma ihtimali gerçekten çok düşün sanırım. Bu ürünü hiç incelemedim ama bu fiyata alüminyum pollü 4 mevsim çadır olmaz. Eğer sadece basit tip kampçılıkta...
  18. orion

Poyrazlar Gölü'nde Kamp (26-27 Eylül 2009)

Ynt: Poyrazlar Gölü'nde Kamp (26-27 Eylül 2009) Gideliimmmm gidelimmm Hem suya kanoyu da indiririzzzzz

19. orion

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Ahmet Abi bana sorarsan eğer çekme karavan alacaksan T3'e hiç girme derim. Bildiğim kadarıyla elinde zaten binek otomobilin var. Tam hatırlamıyorum ne marka model olduğunu ama ona bi çeki demiri taktırmak mantıklı. Tabi eğer çekme...
  20. orion

Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı?

Ynt: Anakamp Gibi Bir Birliktelik Yeniden Oluşturulamaz mı? Cem Abi hemen buradan bir soru sormak istiyorum ve bu oluşumun mimarı sen olduğun için sana sormak istiyorum. Tarihi ve yeri önemli değil, yapılacak olan gezide bazı gündem maddeleri belirleyip bunlar hakkında konuşacak mıyız. Yani...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri