Poyrazlar Gölü'nde Kamp (26-27 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,674

chatlak

Kamp I
Yer
İstanbul
Web
www.kibritkutusu.net
cumartesi sabahı poyrazlar gölü'ne gittik. pazar öğleden sonra döndük. burnumuzun dibindeki harika yerlerden biriyle yeni tanıştım. sabah yoğun sis ile birlikte yola çıktık. poyrazlar'a vardığımızda sis hala etkisini gösteriyordu. tam fotoğraflık birçok kare verdi bize göl. kamp atacağımız yeri seçtik ve yerleştik. güzel bir kahvaltı, sıcacık çay derken saat daha 9 olmamıştı. yola erken çıkmanın faydasını gördük. kahvaltı göl turu yaptık. yolun sonunda tükenen pilimizi yine arkadaşlarımız sayesinde şarj ettik :smiley: geriye dönüp deniz (göl) bisikleti alıp geldiler ve dönüş yolunu sudan yaptık. öğle yemeğinde bulgur pilavı oldukça lezizdi. akşam için odun topladık ve bolca dinlendik. akşam kamp ateşi rüzgarın bizi üşütmesine izin vermedi. 23 sularında çiseleyen yağmur günün en güzel hareketlerinden birini yaptı. sonrası uyku... ertesi sabah yine kahvaltı ve toparlanma. yola çıkmadan önce göl manzaralı bir şişe şarap ve sucuk! arkamızda poyrazlar gölü, yönümüz şehr-i istanbul...

gişeler - poyrazlar gölü: 140 km
bir başka deyişle mehmetçik opet'ten 123 km ve yola çıktıktan sonra molasız en fazla 1,5 saat. yolların tamamı çok güzel, bozuk yol yok.

poyrazlar adapazarı'na bağlı. paralı yoldan 'adapazarı' tabelasından çıkılacak. d-100 karayolunda 'düzce' istikametine sapılacak ve kısa bir süre gidilecek. daha sonra karasu tabelasından girilecek ve karasu yönüne (bu yol d-650'dir) devam edilecek. yaklaşık 7-8 km sonra sağ taraftaki benzinciyi geçtikten 100 m. sonra 'solda' poyrazlar gölü mesire yeri tabelası'ndan girilecek.

kamp yapmak için izin almanıza gerek yok. lakin giriş parası 5 lira. konaklayacaksanız herkes tutturabildiğine fiyat politikası izliyor. mekanın tek sahibi var. fakat içeride birkaç restoran / çay bahçesi / kamelya gibi yer olunca fiyat politikası da farklı oluyor. bana telefonla 20 lira denmişti. sahibi ile sohbet edip kendimizi tanıttıktan sonra giriş + konaklama + elektrik (kısacası her şey) için 10 lira verdik bus başına.

şimdi de fotoğraflar:

img2537p.jpg

img2551.jpg

img2559q.jpg

img2561.jpg

img2569.jpg

img2596.jpg

img2608v.jpg

img2610.jpg

img2650t.jpg

img2651jn.jpg

img2658m.jpg

Etiketler

Ynt: Poyrazlar Gölü'nde Kamp (26-27 Eylül 2009)

17-18 inde gezi yapılması planlanıyor. Onda daha yer belli değil. Onada gitmeyi planlıyorum. Bakalım ama katılmayı isterim. Anatolya cılarmı gidiyor ?

biz de 18'inde gitmeyi istiyorduk. fakat 18'indeki avrasya maratonu'na katılacaklar olduğundan tarihi bir hafta ileriye attık. evet anatolia etkinliği ama sadece anatolia üyeleri değil katılmak isteyenler tabii ki katılabilirler.

17-18 inde buraya mı gitsek ki?

Bana uymaz 3 buçuktan 4 km işyerime.Ama şunu garanti ederim bir kişi beğenmesin hemen kaldırırım ordan gölü.Bir tek halka açık bir yer o var ama bizim gideceğimiz zamanlar o cümbüş olmaz diye düşünüyorum ayıptır söylemesi :smiley: bu pazar saat 12 ye kadar sucuk kızarttık 2-3 araba geçti yanımızdan.birde fotografları çeken arkadaşlar sizde botmu vardı ,sudaki dalgaya bakarsak sanki motorlu gibi bir iz bırakmış ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR