Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,323
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

Ben 10 Ekimdeki Gezenbilir Tanışma etkinliğine katılacağım. 17 Ekim'de Gezenbilir Karavan grubunun bireysel olarak düzenlediği Poyrazlar gezisine de katılacağım. Bu geziye müsait olan (maratona katılmayan) dileyen diğer gezenbilir üyeleri ve vosvoscu arkadaşlar da katılabilir. 24 Ekimdeki AVD nin Poyrazlar gezisine tekrar katılacağım. Tabii vosvoscu arkadaşlar kabul ederse :smiley: . Ne güzel 3 hafta üst üste doğadayız. Benim gibi düşünen yokmu?

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Ben 10 Ekimdeki Gezenbilir Tanışma etkinliğine katılacağım. 17 Ekim'de Gezenbilir Karavan grubunun bireysel olarak düzenlediği Poyrazlar gezisine de katılacağım. Bu geziye müsait olan (maratona katılmayan) dileyen diğer gezenbilir üyeleri ve vosvoscu arkadaşlar da katılabilir. 24 Ekimdeki AVD nin Poyrazlar gezisine tekrar katılacağım. Tabii vosvoscu arkadaşlar kabul ederse :smiley: . Ne güzel 3 hafta üst üste doğadayız. Benim gibi düşünen yokmu?

Düşünen var da, uygulayabilecek sayısı az... :D
Gezenbilir e katılamıyorum, çünkü ne yazık ki etkinlik yeri Bursaya ters... :-\
17 ve 24 ekim olaylarından ise sadece birine katılabilirim...
Merakla bekliyorum bu etkinlikler birleşsin mi birleşmesin mi yazışmalarının sonucunu...

İleride Allah nasip ederse en büyük isteğim bir karavan sahibi olmak ve tam zamanlı onda yaşamak. Hal böyle iken aktif olarak yazmsamda konularınızı takip etmeye çalışıyorum. Öğrenmeye çalışıyorum artı ve eksi yönlerini.

osak' Alıntı:
. Bize kapı gösterildi aslında ama biz ısrarla kapıyı bulamadık ayaklarına yatma cabası içindeyiz :smiley:))))

Böyle birşey söz konusu değil. Ne düşündürdü size bunu?
Her etkinliğimizde çadır ve karavan alanlarımız oluyor. Kapı gösterilse neden karavan alanlı mekanlar bulalım, yada karavanlar için yer ayıralım :smiley:

17 Ekim Poyrazlar Gölüne gidelim. Uzun uğraşlar sonunda bir tarih belirlemiştik. Hava çok berbat olursa son anda 1 hafta erteleriz.
(Çoğunluk 24 Ekim derse de itirazım olmaz.)

Bizim buradan form a üye ama mesaj atmamamış bir abimiz eşiyle gelecek..

Katılımcı listesi:

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / +2 (Bursa)-----------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)----------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12. buralpdi / Levent (İSTANBUL)------------------------------------------------------------------------------------ Ducato kamper

13.Amazon Nihat ve eşi/Adapazarı----------------------------------------------------------------------------------- Opel Vivaro(panelvan)

son durum nedir tarih ve yer kesinleşti mi avd ile ortak bir sonuca varıldı mı

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / +2 (Bursa)-----------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)----------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12. buralpdi / Levent (İSTANBUL)------------------------------------------------------------------------------------ Ducato kamper

13.Amazon Nihat ve eşi/Adapazarı----------------------------------------------------------------------------------- Opel Vivaro(panelvan)

14. fsirin / Ferhat Şirin (ANAKAMP-İSTANBUL) ------------------------------------------------------------------------------------- Kia Kamper

14. fsirin / Ferhat Şirin (ANAKAMP-İSTANBUL) ------------------------------------------------------------------------------------- Kia Kamper

15. K.Cenk Gürsel / (İstanbul)

Cemin önerisi (keza Bartek'in) çok mantıklı...
Haftaya salı, çarşamba ve hatta perşembe günü meteoroloji accuweather.com vb. yerlerden hava durumu tahmini alınıp ona göre plan yapılamaz mı?
Sonuçta VW ci arkadaşlarla, buradaki katılımcıların birlikte etkinlikte olmasını hepimiz (yada en azından çoğumuz) isteriz.
Bu konuda AVD li arkadaşların bir plan değişikliği olamaz mı?

arkadaşlar yeniden merhaba,

birkaç gün önce yine bu başlık altında, avd olarak 18 ekim'de varolan günübirlik kuzuyayla etkinliğimizi neden 24-25 ekim tarihine ötelediğimizi yazmıştım. bu konu açılmazdan evvel forum sitemizin http://avd.org.tr/forum/index.php?topic=2163.30 konusunda 28 eylül tarihinde 24-25 ekim olarak da tarihimizi de netleştirmiştik. sonrasında 4 ekim'de bu konu açıldıktan sonra etkinliğimizi bir hafta geriye çekip çekememe konusunu görüşeceğimi söylemiştim size. arkadaşlarımla görüştüm ve maalesef 24-25 ekim tarihlerinin bizim için daha uygun olduğu görüşünde birleştik. yani şu an için geriye çekemiyoruz. zaten üyelerimizi de yağmur, soğuk, rüzgar, çamur ile karşılabilecekleri için uyardık. sonuçta ekim ayında kamp yapacağız...

sonuç olarak aynı yere iki ayrı grup olarak birer hafta arayla gidiyoruz görünüyor. 18'ine avd'den gelebilecekler olabilir, 24'üne de gezenbilir'den... sonrasında ise ortak bir tarih ve mekan seçip, bir tanışma / kaynaşma etkinliği için adım atabiliriz.

md

Ne diyelim sağlık olsun. Son 5 gün kala hava tahmin raporuna göre belki biz değiştiririz durumu.

Bence de biz karar verdiğimiz gün ve yerde etkinliğimizi yapalım.
Katılmak isteyen hem Gezenbilir'in hem de AVD'nin etkinliğine de katılabilir.
Açıkçası ben daha önce AVD'den kimseyle pek tanışmıyorum ama o etkinliğe de katılmak isterim.

Ben çok sabırsızlanıyorum arkadaşlar. ;D Aslında çabuk toparlandık sayılır. Gezenbilirin etkinliği olmasaydı bu haftaya bile alabilirmişiz.

Bu geçtiğimiz haftasonu tişörtle burada gezebilirdiniz çok güzel bir hava vardı umarım aramayız bugünleri.Arkadaşlar hava yağmur,çamur ,savaş filan farketmez eşim gelemez ama ben sınırsızca gelirim hiç sorun değil.YAŞASIN SUCUK KARDEŞLİĞİ.

Ben de çok fena galeyana geldim ama sucuk kardeşliği falan diyerek orada adabazarlılaştırmayacaksın bizi değil mi? :D

Çadır ve benimki gibi izolasyonu, ısıtması olmayan araçlarda kalacak olanlar için uyku tulumları elzem bir ihtiyaçtır. Ekstrem koşullarda kamp tecrübesi olmayan arkadaşlar uyku tulumlarının kalınlığına dikkat etsinler.
Uyku tulumlarının üzerinde yazan ısı derceleri çoğu kez aldatıcıdır. Örneğin, üzerinde -5 dereceye kadar kullanılabileceği ibaresi bulunan bir uyku tulumu, -5 derecede rahatça uyuyabileceğiniz anlamına gelmez. Genellikle uyku tulumlarının üzerinde kullanılabileceği sıcaklık aralığı yazılıdır. +15'den -5'e kadar gibi.. Bu örnekteki uyku tulumu ile 7-8 derecelerde konforlu olarak uyuyabilirsiniz ancak +15 derecede çok sıcaklar, -5 derecede çok üşürsünüz.
Uygun malzeme edinmeyip ellerindekini değerlendirecek olanlar için gece yatarken rahat edebilecekleri bir polar mont ya da yün içlik, gerektiğinde üzerlerine bir kaç kat daha giyebilecekleri ince kazak ya da sweat türü giysileri bulundurmalarını tavsiye ederim.
Araç içerisinde yatacak olmak sizi aldatmasın. Araç içerisinde yatmak sizi yalnızca rüzgar, nem ve yağıştan korur ama sıcaklık dışarıyla aynıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri