Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,325
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

[attachment=1]

kamp alanımızın genel görÃÂÂÂ

Etiketler

Sucuksuz doğa fotoğrafı düşünemiyoruz. Küçük bir parça da olsa o karede mutlaka bulunacak ;D

Arkadaşlar, ''karavanlı gezilerimiz'' bölümde geziyle ilgili bir başlık açtım. Fotoğraf, anı ve izlenimlerimizi orada paylaşabiliriz.

Çok şey kaçırdık...
çok.

Ama teselli dostların aldığı keyfi bu satırlarda paylaşmak oluyor.

bir dahakine !.

Poyrazlar gölüne karavanımızla katılamadığımız için son derece pişman oldum sizlerle günün büyük bir bölümünü keyifle paylaşmış olsakta gece o güzel mekanda güzel sohbetlere biraz daha fazla katılamadığımız için dahada pişman olduk ancak şunu anladık sevgili Haldun dostumun Tamay'ımızın kamplardaki büyüme resimlerini görünce hayatın ne kadar çabuk aktığını ve gene Haldun dostumun dediği gibi en güzel gün yaşadığın gündür sözüne katıldığımı belirterek, ayrılırken veda edemediğimiz diğer arkadaşlardan özür dileyerek en kısa zamanda tekrar böyle keyifli aktivitelerde görüşmek ümidiyle...

Aytül, Tamer, Tamay ÇETİN

fsirin' Alıntı:
Hayırlı olsun Ömer, bizler de senin adına sevindik. İş konusu önemli.
Ama çok yoğun da bir iş olmasın gezmeye de vakit kalsın. ;)

Biz de halen çıkamadık. işlerimizi bir türlü toparlayamadık. Herhalde akşama Poyrazlar'da oluruz. Çıkamadığım ve bu pırıl pırıl havayı harcadığım için deli oluyorum. :mad:
Ferhat çok teşekkür ederim..

RÜZGAR' Alıntı:
COzz da bahsettiğin "işin" olumlu gittiğine sevindim.Küheylan da tamam.Eeee artık tutamaz kimseler seni ;)

Rüzgar
Hüseyin agabey teşekkürler. Umarım dediğin gibi olur.... dostlarla doğada daga fazla birlikte oluruz :smiley:)))
Hörmetler...

osak' Alıntı:
Kuheylan bakımdaydı, motoru indi ,şanzıman yağı sızdırması vardı yapıldı. Baskı balata yenilendi. Simdi gayet iyi durumda ,yerinde duramıyor. Bu gün için yapıldı bütün bakımlar. Ancak ben 8 ay aradan sonra tekrar bir iş anlaşması yaptım. Kısmetse p.tesi başlıyacağım. Bugun aksam üzeri bir toplantım olacak ve bu yüzden üzülerek katılamıyorum. Aklım sizlerle... Üzgünüm :(
Sevgi ve saygılar,
Ömer
Ömer bey yeni işiniz hayırlı olsun...

Gerçekten orda olmayı çok istedim. Ama benim katılamama sebebim üzücü değil neyseki.
Hafta sonu aile dostumuzun nikahı için gelen annemin isteği üzerine tanıdık ve eş dost ziyareti yaptık. Ama gerçekten aklım Poyrazlar'da kaldı. :(
Orada olmayı çok isteyenlerden biriydim ama bu sefer kısmet değilmiş.

Ön ayak olduğu için Cem Abi'ye, katılıp şenlendirdiği için diğer tüm arkadaşlara teşekkürler.

Bu hafta sonu 24-26 Ekim Poyrazlar Gölü kampındayız. 3 VW derneğinin katılımıyla (Anatolia, Volksder, Vkod) Yaklaşık 30 - 35 civarı VW Bus+ vosvos olacak. Kaçamak yapmak isteyen olursa bekleriz.

Gezi ile ilgili detaylara ''Karavanlı Gezilerimiz'' bölümünden ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40978

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri