Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezi (17-18 Ekim 2009 )

orsaalabanda' Alıntı:
Ben de uzun zamandır bu soruyu bekliyordum :D Bana uyar ama anne-çocuk-baba konsültasyonu yapmadan söz veremem. Gece gitmek sabahın 5'inde yola çıkmaktan daha mantıklı.

Usul usul gideriz Cem cuma akşamından 2 araç...
Saat 17-17:30 da başlar dönmeye tekerler...
Adapazarından da gelen olur...
Güzel bir kamp ateşi...
Sabahta hava aydınlanırken göle karşı şahane bir sabah çayı...
Misss...

Etiketler

Çok özendim şimdi. Ufak bir yoklama yaptım ilk izlenim olumlu gibi. Yine de içişleri bakanı su koyverirse diye korkuyorum :D Bir sorun daha var. Dediğin saatlerde yola çıkmam imkansız. Akşam 20:00 gibi.. Ancak :(

Bende cuma akşamından gelmek istiyorum.

Güzel bir ruhsal birliktelik yakaladık. Cuma namazını müteakip bütün cemaati yağmursuzluk duasına davet ediyorum :D

Yagmur iyidir. Daha cok kaynasilir tentelerin altinda. Caylar devamli kaynar. Hele gece uyurken tipir tipir yagmur sesi. Ninni gibi gelir.

insel' Alıntı:
Yagmur iyidir. Daha cok kaynasilir tentelerin altinda. Caylar devamli kaynar. Hele gece uyurken tipir tipir yagmur sesi. Ninni gibi gelir.

Hele çadırda uyurken...
Ya şimdi yağmur deli sağnağa çevirirse...
Ya çadır su alır da sıçana dönersek diye huzur içinde uyursunuz...
Hele sabah çamur içinde botlarınızı giymeye ve çadırdan çıkmaya çalışırken yaptığınız akrobatik hareketler sabahınıza neşe katar... :D

Ben cumartesi çalıştığımdan dolayı bütün etkinliklere cumartesi akşamı gidebileceğim. Poyrazlar gölüne geldiğimde her halde sizler uyumuş olursunuz. Çadır kurarken sizi uyandırırım ama o kadarcık zahmetime katlanırsınız artık.

Ya da aklıma başka bişey geldi. Çadırımı gündüzden giden birisine vereyim. Akşam gittiğimde hazıra konayım :smiley:

Güzel fikir. istanbul'da olsaydım ben kabul ederdim. Çadır elimize ulaşsın, kurma işini üstlenebilirim.

İstanbul'dan giden bir arkadaşla buluşabilirsem çadırı onunla gönderirim.

taiga' Alıntı:
Hele çadırda uyurken...
Ya şimdi yağmur deli sağnağa çevirirse...
Ya çadır su alır da sıçana dönersek diye huzur içinde uyursunuz...
Hele sabah çamur içinde botlarınızı giymeye ve çadırdan çıkmaya çalışırken yaptığınız akrobatik hareketler sabahınıza neşe katar... :D

Taiga hocam eğer öyle birşey olursa yağmur gibi birşey hemen gider bizim kamyonu alırız 5 km,aracın arkası ahşap tertemiz 220cm 440 cm en az 5-10 kişi yatar isterseniz yan taraftaki tenteyi, kenara kaydırıp yağmuru bile seyredersiniz hiç korkmayın bizde hizmet sınırsız hatta içerden yakılan lamba bile var,ve hatta şöför tarafında bile birkişi yatsın diye orjinal sünger yatağı var..

Tahminleri genelde doğru çıkan bir site...
Poyrazlar için hafta sonu durumu...

http://www.accuweather.com/world-forecast2.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=MEA|TR|TU065|POYRAZLAR&metric=1

Teşekkürler Ferhat. The Cozz da görüşürüz.

Merhabalar,
Oğlum ile birlikte çadırla katılacağız.

Bu arada aktivite zamanı şiddetli kapalı hava ve sıcaklık düşüşü öngörülüyor.

1. orsaalabanda / Cem Babadağ (Hava durumuna bağlı olarak eşim Füsun ve kızım Yağmur)-------Kangoo mikro-kamper

2. kyaz75 Kadir Yaz (Hava durumuna bağlı olarak eşim ve kızım ) ANKARA--------------------------VW T4 kamper

3. Orion / Volkan Kaya İSTANBUL-----------------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

4. aslanahmet / Ahmet Hakan Eker (ve kızım) İSTANBUL - Pendik----------------------------------------Çadır

5. mayıstosböce / Bülent yazıcı hava durumuna göre eşim Ağustosböce ADAPAZARI---------------Connect mikro-kamper

6. kenan akça / Kenan Akça BOLU----------------------------------------------------------------------------------H100 mini-kamper

7. camper_02 / Mürşide - Mehmet Kolege (ANAKAMP - İSTANBUL)--------------------------------------VW T4 kamper

8. insel / İnsel İnal (İstanbul)------------------------------------------------------------------------------------------MB100 alkovan

9. taiga / +2 (Bursa)-----------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

10. dagciark28 / Arkın Kaplan (İstanbul)----------------------------------------------------------------------------VW T3 kamper

11. bartek / (İstanbul)---------------------------------------------------------------------------------------------------Çadır

12. buralpdi / Levent (İSTANBUL)------------------------------------------------------------------------------------ Ducato kamper

13.Amazon Nihat ve eşi/Adapazarı----------------------------------------------------------------------------------- Opel Vivaro(panelvan)

14. fsirin / Ferhat Şirin (ANAKAMP-İSTANBUL) -------------------------------------------------------------------- Kia Kamper

15. K.Cenk Gürsel / (İstanbul)

16. A. Kadir / Kadir... (İstanbul) ----------------------------------------------------------------------------------- Ford İndigo alkovan

17. hiç / Haldun Uluengin (İstanbul) --------------------------------------------------------------------------------- Hymer alkovan

18. apaz / Ümit Ovalıoğlu ve oğlu (Bursa) -------------------------------------------------------------------------- Çadır

Accuweather da son durum...

havadurumu.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri