Arama sonuçlarınız

1. limankalesi

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım hoşgeldin,,fotoları bekliyoruz

2. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) kaputtaki parça sadece görüntü,delik filan açılmadı,plastik bi havalandırma kapağı ama çok hoş duruyor puma kaput gibi :) yakın çekim foto yok yarın çeker koyarım
  3. limankalesi

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) herkese teşekkürler,,bu hafta britpart 2 inç yükseltme kiti ( yay ve amortisör kiti) ve 3 cm spacer takıldı, çamurluk üstü ve kapıaltlarına saç çeta lar takıldı,,araç görüntü olarak kendine geldi,,polyburç kitide takılacak daha...

4. limankalesi

Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı

Ynt: Defender Arazi Şanzımanı Kulllanımı bu konu çok derin :) birisi çizerek anlatsa şu işi bence ?
  5. limankalesi

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü kolay gelsin

6. limankalesi

Tire'de Kaza

Ynt: Tire'de Kaza hurriyette haberi okuyunca çok üzüldümallah rahmet eylesin,,sanırım sürücü yolda bayan arkadaşına vermiş direksiyonu,,,çok yazık allah geride kalanlara sabır versin

7. limankalesi

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol) tabiki polyster ve derinin maliyetini hesap ederek ölücü olmak emeğe saygısızlık olur ama aynı şekilde fabrikanın ürettiği sıfır parça fiyatına yakın olan fiyatada yüksek demek hakkımız ancak burada bir emek var dolasıyla değeri olması lazım 1000-1400 gibi...
  8. limankalesi

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... gösterge yanılttı dimi ,,daha yakıt var sandınız
  9. limankalesi

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) hayaller paris gerçek kobani ,bunu arka cama yazalım :))))

10. limankalesi

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol) fiyat çok yüksek,,

11. limankalesi

Land Rover Defender Yedek Parçaları

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları Mustafa çok teşekkür ederim,,gönül istiyorki tüm listeyi satın al,,eve getir salonun ortasında oyna hepsiyle :)
  12. limankalesi

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... vardınızmı?

13. limankalesi

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları arkadaşlar rica etsem murat033@hotmail.com a mail atabilirmisiniz şu listeyi ,,bir türlü açamadım :(
  14. limankalesi

Defender Yağ Tablosu

Ynt: Defender Yağ Tablosu paylaşım için teşekkürler
  15. limankalesi

4*4 low2 garage

Ynt: 4*4 low2 garage İşte bu ya,, hayırlı olsun,,, Avrupa yakasında çok önemli bir yaraya merhem olacak inşallah,,, iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. limankalesi

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları dosya yı bir tek benmi açamıyorum acaba? ıpadde ?
  17. limankalesi

DEFENDER MOTOR MUHAFAZA KORUMA SACI 125 TL

Ynt: Defender Motor Muhafaza Koruma Sacı 125 Tl Fatih ne yaptın benim korumayı ,,sabırsızlıkla bekliyorum,,defender yazacak unutma,,,,bi gelsin ondan sonra da depo koruması siparişi vereceğim daha,,,
  18. limankalesi

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) bende benim alanya dan araç getirişime macera diyordum ,,bunu okumadan önce :)

19. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Özgür Yörüker e zaten halk arasında off-road değil Özgür-road diyorlarmış ;D ;D
  20. limankalesi

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Ben en iyisi Sakaryada ki Fatih arkadaşa yakıt deposu korumasıda sipariş vereyim ,,ön koruma yı vermiştim zaten,, sonra gecenin bi vakti Derya yı arayıp abi depoyu deldik nasıl değişİcez bunu diye ağlamayalım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri