Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dilşad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,720

Etiketler

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ilk ist den çıktıktan sonra sanki bir gol biri yaşadım mazot bitti petrol ofisine 5 km kala :smiley:) en az on Dakka el kaldırdım kimse durmadı Özellikle kamyoncular neyseki bir transit Tarzı bir araç durdu ve rica ettim tabiki olur dedi benzinlige kadar çekti :smiley:)

!Dağlı!

b53e636d94269df049b92bb4b60b490b.jpg
97dad7284979335bd9ad682ba7427b7e.jpg
8cf1db3f13512dff71bbbb4a6ce73c8c.jpg

!Dağlı!

Mazot filtresini de soktum ayrı ona da Mozart koydum yine almadı markete döndüm eter yanıcı bir sprey bulurum diye parfüm Tarzı maalesef yoktu son anda Gözüme pas sökucusune benzer bişey buldum filtre ağzından hava girişini açtım pompacıya dedim gel sık Boğazı'na saolsun geldi tek Marş çalıştı sonra bağladım yola devam artık Gösterge yarıdan indiği anda petrole doğru Çek..

!Dağlı!

Yok işin ASLI yetişir sandım Uç km kalmışti yetişmesem de macera olsun dedim ve yetişemedim :smiley:

!Dağlı!

ibrahim_ipek' Alıntı:
Durun hemen sinirlenmeyin . Askida kalmanizi bence arabayi tanimamaniza verin . Zamanla askida kalmadan ilerleme sorununu halledersiniz

ibrahim bey yok ben bilerek soktum kara da ,tek tarafı askıya dustu askıya dusunce de boşa kaldı sol taraf kalınca da malum kaldım yerimde :smiley: yani diflock şart bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri