Land Rover Defender Yedek Parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selami51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,117
Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları

arkadaşlar rica etsem murat033@hotmail.com a mail atabilirmisiniz şu listeyi ,,bir türlü açamadım :(

Etiketler

Mustafa çok teşekkür ederim,,gönül istiyorki tüm listeyi satın al,,eve getir salonun ortasında oyna hepsiyle :smiley:

Merhaba arkadaşlar. Ben aranızda yeniyim siteyi kullanmayıda bilmiyorum bi hatamız olursa affola. Bu bnm offroad hayatına ilk adımım ve defender pickup sahibiyim.şu anda aracımı topluyorum ve seçkin bey banada listenizi mail atarsanız sevinirim

İyi akşamlar,yeni üye oldum ,aldığım araçla ilgili olarak Ankarada bulunan arkadaşlardan yardım istiyorum,1987 2.5 dizel kapalı kasa aldım ve kapı altları çürük alüminyumlarıda çürümüş, kapı profili tamiri ve kapı sacı tamiri mümkünse basımı (sac da olabilir diye düşünüyorum)yada komple iyi durumda kullanılmış kapı değişimi hakkında bilgisi önerisi olanlardan rica ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR