Arama sonuçlarınız

1. uysalburak

08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Ok Sent from my iPhone using Tapatalk

2. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Ben 8 gibi çıkarım sanırım. Senin arkadaşın nerede oturuyor ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi İstediğin saatte çıkabilirsin [emoji1] Sent from my iPhone using Tapatalk

4. uysalburak

Led Bar, Led Projektör, Led Sis Farları

Ynt: Led Bar, Led Projektör, Led Sis Farları Pardon ben yanlış okumuşum. Benim Aliexpress den aldığım led bar on birebir aynısı olunca dikkatimi çekti. Hayırlı satışlar. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. uysalburak

Led Bar, Led Projektör, Led Sis Farları

Ynt: Led Bar, Led Projektör, Led Sis Farları Kendi imalatımız demişsiniz. Fatura kesiyormusunuz? Garantisi nedir ? Sent from my iPhone using Tapatalk

6. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Biz balık olacağız .... Sent from my iPhone using Tapatalk

7. uysalburak

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Ynt: Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ? 2007 modeli babamda vardı. Aklımda hala vardır o araba. Konforlu elektronik dörtdörtlük aile Arabası. Istanbul Samsun yolunda kaza yaptı babam araç Pert oldu. Sonradan aracı Sahibinden.com da Ankara da bir galeri kazasız diye...
  8. uysalburak

Site Çok Yavaş Ve Karışık..

Ynt: Site Çok Yavaş Ve Karışık.. Yapmayın bir paket sigara, bir kutu bira kaç lira? Her gün saatlerimizi geçiriyoruz bu forumda. Bir kafede 1 saat oturup 2 Çay içseniz fazlasını verirsiniz. Bu kadar ufak hesaplara girenler de aramızda olmayıversin bence. Sitenin Tasarımı osu busu bedava...
  9. uysalburak

Site Çok Yavaş Ve Karışık..

Yapıcı öneri ve eleştiri yapılmasından yanayım. O niye böyle bu niye böyle demek yerine şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım demekte fayda var. Şimdi dense ki 1 ay içerisinde foruma üye olan herkes 10 Tl para gönderecek yeni üye olacaklar da 20 Tl verecek yer yerinden oynar 10 Tl için...

10. uysalburak

Alınık L200

Ynt: Alınık L200 Düz L200 mü yoksa Offroad modifikasyonları yapılmış mı? Sent from my iPhone using Tapatalk

11. uysalburak

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Bir de buradan hayırlı olsun kardeşim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Heeeyyyttttt Limankalesi. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk

13. uysalburak

Forum Hesabımı Nasıl Silebilirim?

Ynt: Forum Hesabımı Nasıl Silebilirim? Mail adresinizde forumdan gelen bir mail i gereksiz olarak işaretlerseniz bir daha gelen kutunuza gelmez... Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. uysalburak

1982 land rover series 3

Ynt: 1982 land rover series 3 Serdar senin adına sevindim. Yine de fazla zorlama arabanı. Umut u örnek al.. [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. uysalburak

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5 Hayırlı olsun Umut'um. Ben sen series i sattığın gün demiştim Disco alırsın diye [emoji4] Kazasız belasız iyi Günler'de kullan. Sent from my iPhone using Tapatalk

16. uysalburak

Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın

Ynt: Aliexpersten Alı Veriş Yaparken Dikkatli Alıveriş Yapın Alırız yine Oğuzhan. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Seni baba bırakmıyorlarmış ama. Öyle dediler tamam. Co sensin [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106] Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. uysalburak

Ynt: 08.02.2015 Hudoff Lopez Gezisi Co Lazım bana. Kaan hafif gelir 36 kg [emoji2] Sent from my iPhone using Tapatalk

19. uysalburak

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ 4x4 kamyonetlerden 4x4 jip vergisi aldıkları için yapıyorlar. Bana özel değil. Bütün 4x4 kamyonetler için geçerli bu sistem. 52000 tl iki ci el Değeri olan araçtan iki ci elde 200.000 tl olan araçla aynı vergiyi alıyorlar. Sent from...
  20. uysalburak

MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ

Ynt: MTV HAKKINDA BİLİNMEYEN YADA EKSİK BİLİNEN KONU ÖNEMLİ L200 ama 4x4 [emoji4] Benden kamyonet vergisi alsınlar razıyım. Hiç indirim istemem [emoji6] Yukarıdakileri okursanız anlarsınız. 4x4 l200 den gem de 2011 modelden istenen vergi 2860 tl!.... Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri