Yazdığım mesajı dikkatli okursanız verdiğiniz cevabın bir anlamı olmadığını sizde göreceksiniz.YavuzÇ.' Alıntı:İkinci yorumda olaya vakıf olmuşsunuz
Yanılıyorsunuz. konularla ilgil nasıl bir ayrıştırma önerirsiniz siz?dlgr007' Alıntı:Yazdığım mesajı dikkatli okursanız verdiğiniz cevabın bir anlamı olmadığını sizde göreceksiniz.
O kadarını bilseydim web tasarımcılığı devam ettirirdim . Görsel olarak ve içerik olarak kalabalık ve karışık geliyor bana eminim bir çok kişi içinde öyledir . Ayrıca site çok çok aşırı kasıyor telefondan girince bazen kitleniyor yenilemiyor . Bilgisayardan az önce konu açtım konu açılana kadar canı çıktı forumun . Ben uzun zamandır du forumu takip ediyorum hep böyleydi.YavuzÇ.' Alıntı:Yanılıyorsunuz. konularla ilgil nasıl bir ayrıştırma önerirsiniz siz?
konu başlıkları, kamp, dağcılık,dalış vs... ayrı . sizin ilginizi çeken ve aradığınızı bulamadığınız konular hangileri?
Tamam olur yapıcı örnek vereyim . Sitenin arka fon koyu olduğu için kasvetli bir hava veriyor renk uyumları bence hoş değil , mesela konu yazılmış off-road bütün alt başlıkların alt başlıkları bile ana sayfada bu kafa karıştırıcı . Ana başlıklar neyse yazılır alt başlıklar çok gerekliyse yazılır hatta direk ana başlığa tıklayıp alt başlıklarına orda bağlanmak daha iyi . Reklamlar çok kötü yerde konumlandırılmış ve arka fon ve siteye uymadığı için çok basit ve itici duruyor . Soldaki küçük barlar güzel duruyor . Alt dallar ana sayfaya çok yerleştirildiği için çok aşağı uzamış gitmiş ana sayfayı çok kasıyor . En önemlisi sayfanın bir reklamı yok kapak resmi yok logo yok girişte haberler reklamlar karşılıyor kötü bir durum . Şimdilik bunlar şuan yoğun olduğumdan deyatlı yazamadım gerekirse bi tasarım yapar atarım.YavuzÇ.' Alıntı:Yavaş olması sitenin mali yükünü çeken derneğin geliriyle alakalı. Defalarca konuşuldu, yazılım server vs.. konularıyla ilgili. Düzen hakkında bir öneri vermediniz, yada arayıpta sitede oupta bulamadığınız bir örnek. Eleştirmek kolay ama yapıcı öneri vermek zor galiba?
Ücret talep edilirse forumun üye sayısında bence haddinden fazla düşüşler olur ama gönüllü yardım toplanıp yapılan işlemler gerekli belgelerle forumda bir başlık altında açıklanırsa hem güvenilir olur hem site gelişir . Site şuan çok kalabalık çok ağır işliyor ve haliyle yavaş . Ana sayfa bence tam bir fiyasko .burakuysal' Alıntı:Yapıcı öneri ve eleştiri yapılmasından yanayım.
O niye böyle bu niye böyle demek yerine şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım demekte fayda var.
Şimdi dense ki 1 ay içerisinde foruma üye olan herkes 10 Tl para gönderecek yeni üye olacaklar da 20 Tl verecek yer yerinden oynar 10 Tl için. Halbuki o paralarla site yenibaştan yapılabilir.
Birkaç kişinin özverisi ile ayakta duran siteye acımasız eleştirilerde yarar var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Herkes böyle düşünmez yada herkesin durumu olamayabilir yani gönüllü verilirse daha iyi.burakuysal' Alıntı:Yapmayın bir paket sigara, bir kutu bira kaç lira? Her gün saatlerimizi geçiriyoruz bu forumda. Bir kafede 1 saat oturup 2 Çay içseniz fazlasını verirsiniz.
Bu kadar ufak hesaplara girenler de aramızda olmayıversin bence. Sitenin Tasarımı osu busu bedava olmuyor. Ne olacak yıllık 10 tl herkes verse bununla gördüğümüz eksiklikler düzeltilse?
Sent from my iPhone using Tapatalk
dlgr007' Alıntı:Tamam olur yapıcı örnek vereyim . Sitenin arka fon koyu olduğu için kasvetli bir hava veriyor renk uyumları bence hoş değil , mesela konu yazılmış off-road bütün alt başlıkların alt başlıkları bile ana sayfada bu kafa karıştırıcı . Ana başlıklar neyse yazılır alt başlıklar çok gerekliyse yazılır hatta direk ana başlığa tıklayıp alt başlıklarına orda bağlanmak daha iyi . Reklamlar çok kötü yerde konumlandırılmış ve arka fon ve siteye uymadığı için çok basit ve itici duruyor . Soldaki küçük barlar güzel duruyor . Alt dallar ana sayfaya çok yerleştirildiği için çok aşağı uzamış gitmiş ana sayfayı çok kasıyor . En önemlisi sayfanın bir reklamı yok kapak resmi yok logo yok girişte haberler reklamlar karşılıyor kötü bir durum . Şimdilik bunlar şuan yoğun olduğumdan deyatlı yazamadım gerekirse bi tasarım yapar atarım.