Arama sonuçlarınız

1. H

(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu Birde yazmayi unuttum her servise gittigimde direksiyon toklasiyo daha iyi hissedilio fakat zamanla lackalasio mesela servisten sonra yarim debriyajda araba titrerken direksiyonda hic titreme yok zamanla lackalasiyor ve ayni durumds direksiyon reno...

2. H

Ynt: (duster) Direksiyon Kutusu Sorunu Kusura bakmayin aracima yapilan islemler bitmeden yazmak istemedim direksiyon sola donukken gelen bi takirti sesi var die yazmistim onu halletmislerdi fakat bu sefer de arac kalkarken,yavaslarken donerken heryerdrn ses gelmeye basladi onu da bugun...
  3. H

Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. On cami dolduran malzemenin faydasi nedir peki ? Sonra ruzgarda garip sesler cikartirmi acaba malum bizim arabalarda ruzgar sesi heryerden gelio

4. H

Guray hocam,benim kolonlar yine patladi serviste 2.kez degistircekler oyuzden sesi cok acamiorum arabada Ve bugun bisey farkettim arac park manevrasi yaparken sola dogru donun ce hafif bi tak tak sesi gelio Bu sorun sizin bahsettiginiz sorunmu yoksa benm aracin derdi baska mi
  5. H

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 4*2 85 hp kemal tepretoğulları 420 tl fakat %20 indirim varmış 360 tl ye yapıldı. 25.11.12

6. H

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Halit Gerkuş 4*2 siyah 1.5dci istanbul-kadıköy

7. H

Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı yasemin hanım fotoğraflarını çekti fiyat aldı 1158 lira dediler .Mais le görüşüp bi şekilde garanti veya ayıplı mal şeklinde halletmeye çalışıcaklarmış 2-3 gun sora haber vericem dedi
  8. H

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı genel müdürlüğe mail atmıştım bugun tepretoğulları servisinden yasemin hanım aradı aracı görmek istediğini sorunu çözmeye çalışıcağını söyledi yarın için randevulaştık akşam saatlerinde akıbetini bildiricem
  9. H

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-arazi-araclari-2400-km-de-daster-laurate-1-5-dci-110-4x4-2012-model-72469855/detay eet bu linkte gördüğüm kadarıyla komple kapak açılıyor fakat benimkindeki yırtık hizasından başlıyor

10. H

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı öyle bir parçanın olmadığını söylüyorlar ,komple airbagle butun halde varmış mail atıp sadece o parçanın temin edilmesini rica edicem dusterdan çok memnunum yani satmayı allah korusun buyuk bişey olmassa asla düşünmüyorum

11. H

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı alakanız için teşekkur ederim şaçma sapan yorumlar olmuş vakit bulamadım yeni koyabildim direksiyon dacia 320d direksiyonu ne öenmi var anlamadım şaçma sorunun yırtık kısım net gozukmuyor ama şöyle söyliyim airbaglerin açıldığı yer orası çünkü amblemin...
  12. H

Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı kusura bakmayın biraz geç ve karanlık oldu

13. H

lütfen şöyle demeyin zaten baya üzüldüm arabama zarar verdim diye,yumruk atsam çıkartırdım direksiyonu yerinden demekki başparmağım girdi içeri
  14. H

Kendileri bilir ben arabamdan çok memnunum maşallah,direksiyonun üstünde bir parça sanki diğer kısımlardan bağımsız gibi duruyor o değişse yeter ama bakalım mail atma mantıklı geldi yarın ilk işim bu olucak
  15. H

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım aracım 4*2 ambiance 85 beygir forumu zaten uzun zamandır takip ediyorum. Benim başıma gelen sorun biraz garip malumunuz bizim desturların kornası yanda sinyal kolunda Geçen gun ani biranda (birazda sinirle)kornaya bastım alıştığım gibi ortada zannederek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri