olguncandan
Zirve
Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı
Ümiterkan, murat beyin bahsettiği başka biriydi galiba.
Ümiterkan, murat beyin bahsettiği başka biriydi galiba.
Mt lastik taktığını iddia eden sahtekar kullanıcı dışında gerçek bir kullanıcı olduğunu hatırlatmak için söylemiştim Olgun Hocamolguncandan' Alıntı:Ümiterkan, murat beyin bahsettiği başka biriydi galiba.
olguncandan' Alıntı:Bir foto daha rica ediyoruz; çünkü hiçbir şey göremedim. ;D
mimar_ankara' Alıntı:kırık kapağı sökecek, arkadan japonla yapıştıracak..kuruyunca su zımparası ile zımparalayacak..amma abartıldı konu yahu..sanki motor bloğunda çatlak var...
mstdgbkn' Alıntı:yahu saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz cidden. oradaki kocaman yırtığı bırakmışsınız boş boş mevzularda konuşuyorsunuz.
konuya gelirsek; evet orası airbag açılırken yırtılacak olan kısımdır. ve servisin şike şike değiştirmesi gerekir. kornaya basarken yırtıldı diye tüketici mahk. vs başvurun hiç olmadı. sonra da satın dacia yı.
Airbag haznesi öyle japonla maponla yapıştırılmaz.O kırılan yer tekrar kırılmazsa airbag açılmaz.(Bu iyi ihtimal)O hazne kapağı tekrar kırılmazsa airbagin içeride patlama ihtimali varki o ihtimal ağız yüz bırakmaz.Parça tesirli olur.mimar_ankara' Alıntı:kırık kapağı sökecek, arkadan japonla yapıştıracak..kuruyunca su zımparası ile zımparalayacak..amma abartıldı konu yahu..sanki motor bloğunda çatlak var...
Üstüne gidin servisin,gerekirse tüm sistemi değiştirmeleri gerekiyor böyle bir durumda.Servis yanaşmaz ise Dacia'ya mail bombardımanı yapın.hduster' Alıntı:öyle bir parçanın olmadığını söylüyorlar ,komple airbagle butun halde varmış mail atıp sadece o parçanın temin edilmesini rica edicem dusterdan çok memnunum yani satmayı allah korusun buyuk bişey olmassa asla düşünmüyorum
+1mstdgbkn' Alıntı:orası sadece değişmez zaten. komple airbag ile değiştirirler. olması gereken de odur.