Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hduster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,417
Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

tyt.fan' Alıntı:
airbag dıştan darbeyle harekete geçmiyormu?

Dediğiniz doğruda çoğu araçta airbagler sapıtabiliyor, bi arkadaşım peuget aracınca kırmızı ışıkta durduğunda durup dururken yüzüne patlamıştı, bi kaç gün hastanede yatmıştı. Belli mi olur mazallah..

Etiketler

servise gidip, airbag sabit kalmak üzere, direksiyon simidini ortada airbag kapağı olan başka bir marka ile değiştirebilirsiniz sanırım. Zira airbag simidin altına gömülü, sensörleri başka yerlerde. Airbag kutusu sabit kalmak üzere, airbag kapaklı yeni bir direksiyon simidi (clio, megane vs) değişebilir, airbag altta sabit kalabilir gibime geliyor. Yani simit ile airbag aksamı ayrı sistemler, direksiyonda kolayca açılan bir kapak var sadece. Servise bir danışın.

Olguncandan bey, öyle demeyin. Duster aristokrat bir araçtır. Latince "Dusterovidiumus" ortaçağ avrupasında kanı mavi sanılan elit sınıfa verile isimdir. Duster da ordan geliyor.
Hindistanda da kast sistemine göre raca sınıfına sanskritçede "Dusterohovidi" deniyor.
Ankarada kar 1 metre oldu evden çıkamayıp sıkılınca ne yazacağımızı şaşırdım, affola..))

mimar_ankara' Alıntı:
Olguncandan bey, öyle demeyin. Duster aristokrat bir araçtır. Latince "Dusterovidiumus" ortaçağ avrupasında kanı mavi sanılan elit sınıfa verile isimdir. Duster da ordan geliyor.
Hindistanda da kast sistemine göre raca sınıfına sanskritçede "Dusterohovidi" deniyor.
Ankarada kar 1 metre oldu evden çıkamayıp sıkılınca ne yazacağımızı şaşırdım, affola..))
;D ;D ;D

mimar_ankara' Alıntı:
Ne güzel gezilecek zamanmış. Tadını çıkarsanız, biz de fotoları incelerdik.

mimar_ankara' Alıntı:
Duster, Avrupa pazarı için '' TOZATAN'' olarak tanıtılmadı mı ya :smiley: Aristokrat da nerden çıktı ???

Eskiden ilkokulda cin alinin topu ,cin alinin bisikleti,cin alinin..... diye devam eden bir kitapçık serisi vardı şimdi duster topiklerindeki dusterin lastiği,dusterin egsozu, dusterin yırtığı derken bakalım dusterin başka ne maceralarını göreceğiz bana cin ali serisi kitapları hatırlattı vay be duster eski günler aklıma geldi

tyt.fan' Alıntı:
forumun en çok takip edilen başlıkları duster oldu artık nerdeyse.fake başlıklara alıştık .biriside mt lastik taktım diyordu.onun resimlerinide görememiştik.
Mt lastik takan taktı resmini de koydu. Bulmak size kalmış artık :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Mt lastik takan taktı resmini de koydu. Bulmak size kalmış artık :smiley:

vardı biri nikini hatırlamıyorum nikini.resim diye millet bastırınca tangır tungur ölecektim söktüm vs yazdıydı.arabanın resimlerini bile görmedik.olgun bey hatırlar sanırım.

tyt.fan' Alıntı:
vardı biri nikini hatırlamıyorum nikini.resim diye millet bastırınca tangır tungur ölecektim söktüm vs yazdıydı.arabanın resimlerini bile görmedik.olgun bey hatırlar sanırım.

O olay "kılık değiştirme" olayıymış maalesef Murat Bey.

Bu olay da öyle olabilir diye "resim koysan" dedik ve başka yorum yapmadık.

olguncandan' Alıntı:
O olay "kılık değiştirme" olayıymış maalesef Murat Bey.

Bu olay da öyle olabilir diye "resim koysan" dedik ve başka yorum yapmadık.

kendimize antidustercı dedik ama duster eleştireceğiz diye uydurma duster karalama hikayelerine hiç gerek yok.tofaşın kuş serilerini görmüş bir neslin evlatları olarak neler gördük

tyt.fan' Alıntı:
Bahsettiğim kişi sahte bir Dustercı değil gerçek bir Duster kullanıcısı ;)

tyt.fan' Alıntı:
kendimize antidustercı dedik ama duster eleştireceğiz diye uydurma duster karalama hikayelerine hiç gerek yok.tofaşın kuş serilerini görmüş bir neslin evlatları olarak neler gördük

Düşman olsun delikanlı olsun.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR