Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hduster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,415

Etiketler
Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

olguncandan' Alıntı:
Ümiterkan, murat beyin bahsettiği başka biriydi galiba.
Mt lastik taktığını iddia eden sahtekar kullanıcı dışında gerçek bir kullanıcı olduğunu hatırlatmak için söylemiştim Olgun Hocam :smiley: Sonra ilerde Murat abimiz çıkıp da demesin hani nerde MT lastikleriniz diye :smiley:

Ayrıca bir not düşelim: Eski kullanıcılardan olup da forumdan uzaklaştırılan ve yeni bir isimle geri döndüğünü zannettiğim bir kişi de bu forumda geziniyor. Yakında kokusu çıkar ;)

Benim aracın arkadaki rezidansında bir tel çalışmıyordu, komple camı söküp yenisini taktılar, sizin yırtıkcığınızı mı değiştirmiyor servis, valla ilginç geldi, resimler gelmesse durumunuz malüm kimse inanmıyor size ;)

kusura bakmayın biraz geç ve karanlık oldu

P0307_190212.jpg

kırık kapağı sökecek, arkadan japonla yapıştıracak..kuruyunca su zımparası ile zımparalayacak..amma abartıldı konu yahu..sanki motor bloğunda çatlak var...

mimar_ankara' Alıntı:
kırık kapağı sökecek, arkadan japonla yapıştıracak..kuruyunca su zımparası ile zımparalayacak..amma abartıldı konu yahu..sanki motor bloğunda çatlak var...

alakanız için teşekkur ederim şaçma sapan yorumlar olmuş vakit bulamadım yeni koyabildim direksiyon dacia 320d direksiyonu ne öenmi var anlamadım şaçma sorunun

yırtık kısım net gozukmuyor ama şöyle söyliyim airbaglerin açıldığı yer orası çünkü amblemin etrafında dönüyor dolayısıyla japonla yapıştırırsam kaza anında açılmama ihtimali düşündürüyor sadece

yahu saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz cidden. oradaki kocaman yırtığı bırakmışsınız boş boş mevzularda konuşuyorsunuz.

konuya gelirsek; evet orası airbag açılırken yırtılacak olan kısımdır. ve servisin şike şike değiştirmesi gerekir. kornaya basarken yırtıldı diye tüketici mahk. vs başvurun hiç olmadı. sonra da satın dacia yı.

mstdgbkn' Alıntı:
yahu saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz cidden. oradaki kocaman yırtığı bırakmışsınız boş boş mevzularda konuşuyorsunuz.

konuya gelirsek; evet orası airbag açılırken yırtılacak olan kısımdır. ve servisin şike şike değiştirmesi gerekir. kornaya basarken yırtıldı diye tüketici mahk. vs başvurun hiç olmadı. sonra da satın dacia yı.

öyle bir parçanın olmadığını söylüyorlar ,komple airbagle butun halde varmış mail atıp sadece o parçanın temin edilmesini rica edicem dusterdan çok memnunum yani satmayı allah korusun buyuk bişey olmassa asla düşünmüyorum

mimar_ankara' Alıntı:
Airbag haznesi öyle japonla maponla yapıştırılmaz.O kırılan yer tekrar kırılmazsa airbag açılmaz.(Bu iyi ihtimal)O hazne kapağı tekrar kırılmazsa airbagin içeride patlama ihtimali varki o ihtimal ağız yüz bırakmaz.Parça tesirli olur.

hduster' Alıntı:
öyle bir parçanın olmadığını söylüyorlar ,komple airbagle butun halde varmış mail atıp sadece o parçanın temin edilmesini rica edicem dusterdan çok memnunum yani satmayı allah korusun buyuk bişey olmassa asla düşünmüyorum
Üstüne gidin servisin,gerekirse tüm sistemi değiştirmeleri gerekiyor böyle bir durumda.Servis yanaşmaz ise Dacia'ya mail bombardımanı yapın. :smiley:

orası sadece değişmez zaten. komple airbag ile değiştirirler. olması gereken de odur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR