Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hduster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,408

Etiketler
Ynt: Dacia - Duster Direksiyon Yırtığı

genel müdürlüğe mail atmıştım bugun tepretoğulları servisinden yasemin hanım aradı aracı görmek istediğini sorunu çözmeye çalışıcağını söyledi yarın için randevulaştık akşam saatlerinde akıbetini bildiricem

İnşaallah düzelir.... De, şöyle gündüz gözüyle bir foto istiyoruz azizim.

Nasıl yırtılırmış bu direksiyon!

tolfine' Alıntı:
Ortamı germeme ve tatsızlık yaşamama konularında haklısınız.
Ama bazıları durduk yerde "Eski kullanıcılardan olup da forumdan uzaklaştırılan ve yeni bir isimle geri döndüğünü zannettiğim bir kişi de bu forumda geziniyor. Yakında kokusu çıkar - Alırım anahtarını dedi ama elinden anahtarı aldılar sesi soluğu kesildi garibin "
diyerek eski mevzuları dile getirince,
bir diğeri "Çok şey dedi, sadece alırım anahtarını deseydi keske, bu sebeple forumda kalabilirdi."
diye mevzuyu devam ettirince
bana da çocukça dediğiniz iddialaşmayı hatırlatmak kalıyor.
İşin sonunu şimdiden tahmin edebiliyorum. Bu arkadaşlar hemen moderatöre şikayette bulunup işlerine gelmeyenleri attırma yoluna giderler. Bu nedenle araştırma yapan arkadaşa kolaylık olsun diye kim olduğumu da yazdım.
Neyse hocam ne var ne yok nasılsınız?Uzun zaman oldu görüşmeyeli.
Selamlar.

Bazen kantarın topuzunu fazla kaçırıyoruz burada yazışırken.
Foruma ilk üye olduğum yıllarda Sedat beni hemen mod yapmak istemişti.
Sedat ile ortada Gezenbilir yok iken tanışıyorduk lakin net üzerinden.

Ben hemen mod olmak istememiştim. Çünkü o zamanlar (2006) net üzerinde ki tartışmalarda epey kırıcı oluyordum.
Yıllar içinde net ortamında ki tartışma ve görüş aykırılıklarına alışıp durumlara daha hakim olunca mod olmuştum.

Yeni veya eski arkadaşlarımız bazen burada (Forum Genelinde) yazışırken kantarın topuzunu kaçırdıklarını mesajı gönderdikten sonra farkediyorlar.
Tabii ok yaydan çıkmış oluyor.

Abdullah bey, eski mesajlarınızı epey okumuştum. Çok güzel paylaşımlarınız var.

Aracım yok ve araçlar hakkında bilgim de Dağcılık Bilgilerimin yanında hiç birşey sayılmaz.
Verdiğiniz bilgilerden epey deneyimli ve araçlar konusunda bilgili olduğunuzu anlamıştım.

Lakin Dacia Duster kullanıcılarının üstüne çok gidiyordunuz. :(
Dacia yı beğenmemek ve küçümsemek ayrı. Kullanıcılarını mesaj ile kırmak ve rencide etmek ayrı.

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Yasemin hanım ila olan görüşme ve araçta ki sorunun çözümüne odaklanalım.
Birde görüntü olsaydı direksiyonda ki sorun hakkında.
:smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Bazen kantarın topuzunu fazla kaçırıyoruz burada yazışırken.
Foruma ilk üye olduğum yıllarda Sedat beni hemen mod yapmak istemişti.
Sedat ile ortada Gezenbilir yok iken tanışıyorduk lakin net üzerinden.

Ben hemen mod olmak istememiştim. Çünkü o zamanlar (2006) net üzerinde ki tartışmalarda epey kırıcı oluyordum.
Yıllar içinde net ortamında ki tartışma ve görüş aykırılıklarına alışıp durumlara daha hakim olunca mod olmuştum.

Yeni veya eski arkadaşlarımız bazen burada (Forum Genelinde) yazışırken kantarın topuzunu kaçırdıklarını mesajı gönderdikten sonra farkediyorlar.
Tabii ok yaydan çıkmış oluyor.

Abdullah bey, eski mesajlarınızı epey okumuştum. Çok güzel paylaşımlarınız var.

Aracım yok ve araçlar hakkında bilgim de Dağcılık Bilgilerimin yanında hiç birşey sayılmaz.
Verdiğiniz bilgilerden epey deneyimli ve araçlar konusunda bilgili olduğunuzu anlamıştım.

Lakin Dacia Duster kullanıcılarının üstüne çok gidiyordunuz. :(
Dacia yı beğenmemek ve küçümsemek ayrı. Kullanıcılarını mesaj ile kırmak ve rencide etmek ayrı.

Neyse konuyu dağıtmayalım.

Yasemin hanım ila olan görüşme ve araçta ki sorunun çözümüne odaklanalım.
Birde görüntü olsaydı direksiyonda ki sorun hakkında.
:smiley:
Murat Bey, şahsım hakkında olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. Araçlar hakkında bilgi ve deneyimim zannettiğiniz kadar çok değil.
Fakat şunu belirtmeliyim ki, eski dönemde bazı üyelerle atışmalarım olduğu hatta bu atışmalarda zamanla tatsız ifadeler de kullandığım da doğrudur.
Düzeltmek istediğim husus şu; ben ne Duster'i ne de kullanıcılarını küçümseyen, rencide eden, kıran bir mesaj yazmadım. Ta ki;
bazı üyelerden tarafımdan Duster'in olumsuzluklarını dile getiren mesajlarıma karşılık hakaret içerikli karşılık görene kadar. İşi "baytar" diye alay etmeye kadar götürdü malum kişiler. O saatten sonra da ok yaydan çıktı.
Benim size eleştirim ise siz sadece dusterciler'in deyimiyle biz "anti-dustercilere" müdahalede bulundunuz.
Bence öncelikle duster kullanıcılarından bazılarının gerçek dışı bilgi adı altında yazdığı mesajlara müdahalede bulunmalıydınız. Çünkü her ne kadar yasal anlamda forumda yazılanlar yazanı bağlasa da insanların etkilendikleri ve maddi birikimlerini yönlendirdikleri konularda yanlışı eleştirmemek etik değil.
İşin ikinci boyutu da neden sadece bize yönelik eleştiri - uzaklaştırma uygulamalarına gittiniz, neden dusterci cepheden gelen hakaretlere bir müdahalede bulunmadınız.
Bu yazdıklarımın çok da önemi yok, siz konuya ismimle müdahil olduğunuzdan açıklama gereği hissettim. Artık yorum sizin, ister bu mesajı da benim üyeliğimi de silersiniz.
Sağlıcakla kalın.

yasemin hanım fotoğraflarını çekti fiyat aldı 1158 lira dediler .Mais le görüşüp bi şekilde garanti veya ayıplı mal şeklinde halletmeye çalışıcaklarmış 2-3 gun sora haber vericem dedi

SERKANEFE' Alıntı:
Baska servislere gidin ayrica vurdum filan demeyin ani fren yaptim elimide oraya koydum vs diyin gecistirin ve eger periyodik bakimi yaptirmadiysaniz servise gelisiniz bakim ne kadar gibilerinden konu acarak girin, biraz yahudi isi oldu ama bazi servisler ne yazik ki boyle. Benim vites topuzunu durup dururken degistirdiler -abi bu eskimis sana yenisini takalim mi dediler yeni paspas var abi verelim filan diyorlar -rezidansinda tek cizgi calismiyor diye komple cam degistirdiler mesela. Bazilarida bu sekilde.

Hatta soyle diyim cam icin gittigimde serviste hic gormedigim bi adam ilgilendi,tek soyledigi sey abi bu rezidansa firca gelmis ve cizmis birsey yapamayiz dedi -birader bu araca aldi alali firca degdirmedim diye cikistim - abi kusura bakma gibi birseyler dedi -ben biraz sesimi yukseltince beni taniyan birkac usta geldi ve inceledikten sonra benden sorunla ilgili resim istediler kendilerine gonderdim ve cam'i siparis ettiler.
serkan hangi servise gidiyorsunuz :eek:

Abdullah Bey,
Tüm mesajları incelemek ve konuyu anlamaya çalışmak epey zamanımı alır.
Ahh elimde imkan olsa da hepinizi moderatör yapsam. :smiley:
Ayıklarız pirincin taşını hep beraber.

Ömer Bey,
Bir anlık kızgınlık ve/veya alınganlık ile forumda üye de yasaklanabiliyor. Üyeler forumdan ayrılabiliyor da.
Hayat içinde yaşarken kurunun yanında yaşın da yanması gibi birşey

Gelelim direksiyon yırtığına.
Araç fotosu istemekten vazgeçelim.
Bu konuyu arşive kaldırsak iyi olacak gibi :smiley:
Malum, direksiyonda ki yırtığı garanti kapsamına sokmaya çalışıyor arkadaşımız.

Murat bey teşekkürler bir sorum olacak yasaklanan üyeler af durumunda aynı isimle siteye dönebiliyor mu? veya dönemez mi?

Abdullah bey eski rumuzu ile tekrar dönebilir sayfalarımıza.
Yasağı kaldırılmıştır.

Hepimizin paylaşımlarda dikkatli olmamız lazım.
Aylar önce bir konuyu,bir başlıktan başka bir başlığa taşıdım diye yönetim bölümünden bir arkadaşımız Gezenbilir'e girmemeye karar vermiş.
Ve bu durumu bana aradan 8-10 ay geçtikten sonra yazıyor hemde Face'de.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Abdullah bey eski rumuzu ile tekrar dönebilir sayfalarımıza.
Yasağı kaldırılmıştır.

Hepimizin paylaşımlarda dikkatli olmamız lazım.
Aylar önce bir konuyu,bir başlıktan başka bir başlığa taşıdım diye yönetim bölümünden bir arkadaşımız Gezenbilir'e girmemeye karar vermiş.
Ve bu durumu bana aradan 8-10 ay geçtikten sonra yazıyor hemde Face'de.
;D

Murat bey arkadaşlar adına çok sevindim aslında samimi söylemek gerekirse korhan yenipazar ,da bence boş adam değildi ama olayların akışı bazen kişilerin kontrolünden çıkıyor takdir sizlerin saygılar

Kyenipazar çok uğraştırdı beni.

5-6 adet farklı farklı rumuzlar almak, kadın kılığına girmek.
;D

Yok teşekkürler.

TezzMertek' Alıntı:
Kyenipazar çok uğraştırdı beni.

5-6 adet farklı farklı rumuzlar almak, kadın kılığına girmek.
;D

Yok teşekkürler.
Ya bu Duster ne araçmış yaw Murat bey sizinde başınızın belası olmuş, Sevenide fanatik, düşmanıda fanatik. Seveni can siperhane savunuyor, sevmeyeni kadın kılığına bile giriyor ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR